Žoržinjo ponovo tragičar, Engleska razbila Albaniju, Danska primila prvi gol (VIDEO)

U derbiju programa kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u mečevima koji su igrani u petak, Italija i Švajcarska su podelili bodove 1:1.

Gosti su poveli u u 11 minutu preko Vidmera i tako krunisali sjajnu igru u uvodu meča. Ipak, u 36 minutu Di Lorenco poravnava rezultat što se ispostavilo da je bio i konačana rezultat.

U drugom delu Italija je više napadala, a u samom finišu su imali i penal. Žoržinjo je preuzeo odgovornost, ali kao i u prvom meču ove dve reprezentacije on je bio neprecizan.

Italija i Švajcarska imaju pred poslednje kolo isti broj bodova, s tim što evropski prvaci imaju za 2 gola bolju gol razliku. U poslednjem kolu “Azuri” idu u Severnu Irsku, dok Švajcarska dočekuje Bugarsku.

Engleska je na svom terenu deklasirala Albaniju 5:0 i tako nastavila sa ubedljivim partijama u kvalifikacijama.

Svih 5 golova je postignuto u prvom poluvremenu, a strelci su bili Kejn tri puta, Megvajer i Henderson.

Danska je odavno obezbedila učešće na Svetskom prvenstvu, a u pobedi nad Farskim Ostrvima 3:1, primili su prvi gol u ovim kvalifikacijama. Sada imaju gol razliku neverovatnih 30:1.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Glazer iskren: Priča se samo o slavlju, cilj je dupla kruna

Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su novu titulu prvaka Srbije. Odlične partije je imao i golman crveno-belih Omri Glazer. - Neverovatno......

POVEZANE OBJAVE