MERIDIAN VERUJE – Iskoristi NAJVEĆU KVOTU na pobedu Srbije i isprati “Orlove” u Katar

Posle višemesečnih kvalifikacija, okupljanja, treninga, pobeda, vreme je za najveći izazov za selektora Dragana Stojkovića Piksija i reprezentaciju Srbije.

U nedelju, od 21.00 fudbaleri Srbije i Portugala sastaće se u Lisaobonu u meču koji će direktno odlučivati o plasmanu na Svetsko prvenstvo, koje će se održati naredne godine u Kataru.

Jasno je da je Portugal favorit u ovom duelu, ali ako smo do sada nešto naučili od Piksija jeste da ga ne zanima previše ko je sa druge strane terena, te da će njegov tim uvek dati svoj maksimum!

Mogli ste ovih dana da pročitate da svetske kladionice ne veruju u “Orlove” i da su gotovo sigurne da će Portugalci izaći kao pobednici, ali…

PREUZMI BONUS OD 500 RSD ZA ONLINE KLADJENJE

Sportska kladionica Meridian je uvek uz naš nacionalni tim i zato donosi FANTASTIČNU PROMO KVOTU 8.40 na pobedu “Orlova”!

A, kako da je iskoristiš? Brzo na meridianbet.rs i proveri koje te sve NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI čekaju, tipuj na “Orlove” i zaradi brzi i lagani keš.

Ukoliko nemaš nalog na meridianbet.rs sajtu, ne brini – registruj se i pokupi BONUSDOBRODOSLICE OD 500 RSD ZA ONLINE KLADJENJE!

Dakle, osim PROMO KVOTE dobijaš i fantastičan BONUS BEZ USLOVA, što znači da su svi uslovi za PATRIOTSKI TIKET tu!

EKSKLUZIVNO I SAMO U MERIDIANU – Od sada dobitne tikete odigrane na uplatnom mestu kladionice Meridian možete isplatiti na online nalog! Neophodno je samo da ukucate Ticket ID, kao i kod za isplatu sa dobitnog tiketa i novac će biti prebačen kao depozit na online nalog. Naravno, da biste mogli da koristite ovu jedinstvenu opciju u Meridianu prethodno je potrebno da imate korisnički nalog i zato se odmah registrujte na meridianbet.rs i uživajte u najboljoj ponudi igara, ali i najnovijim opcijama!

NOVE IGRE U MERIDIANU:

TROSTRUKA SIGURICA – Pogodi jednu od tri kombinovane igre i tvoj par je dobitan

NAPLATI PROMAŠAJ – Kladi se bez rizika! Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije

Potrebno je da: odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30. U slučaju da su sva tri para promašena dobijaš povrat uloga.

PREUZMI BONUS OD 500 RSD ZA ONLINE KLADJENJE

Ili da – odigraš tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50. U slučaju da su sva četiri para promašena dobijaš povrat uloga.

BET BUILDER – Poveži više igara u okviru jednog fudbalskog meča, a Meridian ti daje jedinstvenu kvotu na sve odabrane igre

Pravila promocije: minimalan broj selekcija je 2. Važi za sistemske tikete i Turbo Cash ne važi za tikete sa Bet Builder opkladom.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE