VILANDER PRIZNAO DA JE POGREŠIO: Novak je superčovek

Mats Vilander, nekadašnji teniser i voditelj na Eurosportu, poznat po kontroverznim izjavama na račun kvaliteta Novaka Đokovića, danas je ipak još jednom odao počast našem teniseru.

On je prokomentarisao povratak Novaka na teren, nakon što je izgubio finale US opena u septembru i tako propustio priliku za osvajanje sva četiri gren slema u istoj godini. Podsetimo, naš teniser je odmah nakon povratka na teren osvojio masters turnir u Parizu.

Mislio sam da Novak neće biti isti igrač posle US opena. Ima 34 godine. I izgubio je finale na ovakav način. To bi uništilo moje samopouzdanje. I samopouzdanje Džona Mekinroa, i Bjerna Borga. To bi slomilo mnoge igrače, ali ne i Novaka. On je stvarno superčovek, jasan je bio Vilander.

Zatim je nastavio sa pohvalama na račin prvog tenisera sveta.

U dvorani je bez sumnje najbolji igrač svih vremena. Vratio se i igra odlično. Njegov cilj je da bude najbolji igrač na svetu na kraju ove godine, na kraju sledeće godine i na kraju svake godine tokom koje bude igrao. Želi da bude bolji u poređenju sa Roderžom, Rafom, Lejverom, Borgom… Poslao je poruku drugima da je još tu, da je još kralj, da želi da bude najbolji svih vremena, da nije završio, zaključio je Vilander.

Novaka do kraja godine očekuje još i završni masters u Torinu, a zatim Dejvis kup sa našom reprezentacijom.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezda obnovila interesovanje za veliku zimsku želju!

Seol Jong Vu bio je velika želja Crvene zvezde tokom zimskog prelaznog roka, ali pregovori nisu uspešno završeni. Južnokorejski...

POVEZANE OBJAVE