HRVATSKA LEGENDA PRED ODLUČUJUĆE UTAKMICE: I Hrvatska i Srbija odlaze direktno u Katar

Legendarni hrvatski fudbaler Marko Mlinarić izneo je, u intervjuu za sajt Sport kluba, svoja očekivanja pred direktne duele koje će reprezentacije Hrvatske i Srbije voditi za plasman na Mundijal naredne godine u Kataru.

Hrvatska i Rusija trenutno igraju svoju utakmicu, a naši će večeras od 20.45 igrati u Portugalu.

Mlinarić je bio jasan kad je o očekivanjima reč.

I Hrvatska, i Srbija odlaze direktno u Katar, ocenio je Mlinarić,

Zatim je podrobnije izneo očekivanja od svoje reprezentacije.

Hrvatska je favorit, danas je prohodnije otići u Katar, nego kroz baraž tražiti ulaznicu. Kakva je garancija u baražu? Nikakva. Tim: Grbić (Livaković) – Juranović, Gvardiol, Ćaleta Car, Sosa – Modrić, Brozović, Pašalić – Majer, Kramarić, Perišić. Prema tome, isti onaj sastav koji je u gostima zgromio Maltu – 7:1. Na krilima izvrsne igre i ubedljive pobede, nadam se, verujem, do učešća na najvećoj smotri fudbala. Može to Modrić, uh, kako je nedavno u susretu sa Kiprom odigrao dve lopte iz zgloba, dao je gol i Maltežanima, umetnik, mogu to i Perišić, Kramarić, Majer, Pašalić, izjavio je Mlinarić, pa dodao:

 Optimist sam, naravno. U duelu pred 30.000 grlatih navijača, u atmosferi na koju nisu navikli Rusi… Činjenica da gostima odgovara i bod, uopšte me ne uznemirava. Rusi će ići na remi? Pa, šta? Ići će i Hrvatska na pobedu! Kad laici krenu da pričaju… Majstori, siđite na teren, da vidite kako je, igrajte i tek onda komentarišite. Možda sam grub? Ne, samo sam realan, zaključio je Mlinarić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OGLASIO SE I HANGA: Mislim da je sezona gotova!

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet putovaće u podgoricu na duel ABA lige sa Studentskim centrom. Crveno-beli vode sa 1:0 u četvrtfinalnoj...

POVEZANE OBJAVE