ZAJEDNO DO POBEDE! Preuzmi bonus, odigraj tiket i proslavi plasman na Svetsko prvenstvo!

Fudbalere Srbije samo jedan korak deli od plasmana na Svetsko prvenstvo! Jedan, ali krupan korak, jer naspram sebe imaju selekciju Portugala, koja je poslednjih godina osvajala i Evropsko prvenstvo i Ligu nacija. Kao i selekciju koja u svojim redovima ima jednog od najboljih fudbalera svih vremena i najveću zvezdu današnjice – Kristijana Ronalda.

Portugalci na papiru jesu favoriti u ovom duelu, ali znate kako kažu naši “Orlovi” – JEDAN TIM, SRCEM SVIM!

Iza sebe fudbaleri Srbije imaju vrsnog poznavaoca fudbala i sjajnog motivatora, Dragana Stojkovića Piksija, koji je vratio veru čitavoj naciji, pa ćemo večeras svi zajedno zdušno bodriti naše igrače i navijati za to da “čekiraju” karte za Katar.

PREUZMI BONUS OD 500 RSD ZA ONLINE KLADJENJE

U to ime, sportska kladionica Meridian priredila je fantastično iznenađenje za sve navijače i ljubitelje fudbala. U znak podrške “Orlovima” odigrajte jedan PATRIOTSKI TIKET i plasman na svetski šampionat “zasladite” kojim milionom.

Kako? Za početak, registrujte se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE OD 500 RSD i iskoristite PROMO KVOTU 8.40 na pobedu Srbije!

Znamo da Srbija ne može da računa na sve igrače u ovom duelu, ali može da računa na gotovo sedam miliona navijača!

Pa, ako eventualno niste u Lisabonu – znate šta vam je činiti.

Na Piksiju i fudbalerima je da nađu rešenje za Ronalda, Bruna i drugove, a na nama da ih podržimo na tom putu.

EKSKLUZIVNO I SAMO U MERIDIANU – Od sada dobitne tikete odigrane na uplatnom mestu kladionice Meridian možete isplatiti na online nalog! Neophodno je samo da ukucate Ticket ID, kao i kod za isplatu sa dobitnog tiketa i novac će biti prebačen kao depozit na online nalog. Naravno, da biste mogli da koristite ovu jedinstvenu opciju u Meridianu prethodno je potrebno da imate korisnički nalog i zato se odmah registrujte na meridianbet.rs i uživajte u najboljoj ponudi igara, ali i najnovijim opcijama!

NOVE IGRE U MERIDIANU:

TROSTRUKA SIGURICA – Pogodi jednu od tri kombinovane igre i tvoj par je dobitan

NAPLATI PROMAŠAJ – Kladi se bez rizika! Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije

Potrebno je da: odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30. U slučaju da su sva tri para promašena dobijaš povrat uloga.

PREUZMI BONUS OD 500 RSD ZA ONLINE KLADJENJE

Ili da – odigraš tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50. U slučaju da su sva četiri para promašena dobijaš povrat uloga.

BET BUILDER – Poveži više igara u okviru jednog fudbalskog meča, a Meridian ti daje jedinstvenu kvotu na sve odabrane igre

Pravila promocije: minimalan broj selekcija je 2. Važi za sistemske tikete i Turbo Cash ne važi za tikete sa Bet Builder opkladom.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Evroliga pokrenula disciplinski postupak protiv Boltauzera, Amerikanac oštro po Slovencu

Košarkašku javnost uzburkala je vest prema kojoj se poznati slovenački sudija Matej Boltauzer tereti za krađu na beogradskom aerodromu. U...

POVEZANE OBJAVE