UTORAK JE TVOJ OMILJENI DAN: Meridian dodeljuje fantastičan BONUS – proveri da li si baš TI srećni dobitnik!

Uzbuljiva nedelja je pred nama, što znači da nas čeka pregršt fudbalskih utakmica, a uz to ide i sastavljanje tiketa.

Ponedeljak možda nije idealan dan za to, ali u utorak nas čeka mnogo utakmica kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru, što znači da morate spremni dočekati njihov početak.

Uz to, evo i jedne lepe vesti, ako ste u „škripcu“, ne brinite – sportska kladionica Meridian je tu da vam pomogne i dodeli fantastičan bonus za online kladjenje!

I evo zašto utorak postaje vaš omiljeni dan.

Ulogujte se svakog utorka u 13h na nalog na meridianbet.rs i proverite da li ste baš vi dobili fantastičan bonus, jer Meridian časti!

PREUZMI BESPLATNO 500 RSD ZA KLADJENJE

Super utorak bonus čeka na vas, a ako još uvek niste postali član Meridian zajednice, ne brinite!

Najbolja kladionica u regionu časti sve novoregistrovane korisnike fantastičnim BONUSOM DOBRODOŠLICE!

I zato – brzo na meridianbet.rs sajt ili mobilnu aplikaciju, registruj se i pokupi BONUS BEZ USLOVA!

Kako god da okreneš – u Meridianu si na dobitku!

EKSKLUZIVNO I SAMO U MERIDIANU – Od sada dobitne tikete odigrane na uplatnom mestu kladionice Meridian možete isplatiti na online nalog! Neophodno je samo da ukucate Ticket ID, kao i kod za isplatu sa dobitnog tiketa i novac će biti prebačen kao depozit na online nalog. Naravno, da biste mogli da koristite ovu jedinstvenu opciju u Meridianu prethodno je potrebno da imate korisnički nalog i zato se odmah registrujte na meridianbet.rs i uživajte u najboljoj ponudi igara, ali i najnovijim opcijama!

NOVE IGRE U MERIDIANU:

TROSTRUKA SIGURICA – Pogodi jednu od tri kombinovane igre i tvoj par je dobitan

NAPLATI PROMAŠAJ – Kladi se bez rizika! Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije

Potrebno je da: odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30. U slučaju da su sva tri para promašena dobijaš povrat uloga.

PREUZMI BONUS OD 500 RSD ZA ONLINE KLADJENJE

Ili da – odigraš tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50. U slučaju da su sva četiri para promašena dobijaš povrat uloga.

BET BUILDER – Poveži više igara u okviru jednog fudbalskog meča, a Meridian ti daje jedinstvenu kvotu na sve odabrane igre

Pravila promocije: minimalan broj selekcija je 2. Važi za sistemske tikete i Turbo Cash ne važi za tikete sa Bet Builder opkladom.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pomeraju se utakmice 33. kola Superlige!

Tokom uskršnjih praznika neće se igrati fudbal u Superligi. Umesto toga, 33. kolo elitnog domaćeg takmičenja počeće tri dana...

POVEZANE OBJAVE