ČANAK PRED PARTIZAN: Neobičan mi je osećaj

Košarkaši Partizana, večeras dočekuju letonski Lijetkabelis, u okviru petog kola Evrokupa.

Nakon četiri runde, crno beli imaju skor od tri pobede i jednog poraza.

Ovaj meč, obeležiće povratak nekadašnjeg trenera Partizana, Nenada Čanka, u halu “Aleksandar Nikolić”.

O tome, i sutrašnjem meču, on je govorio za klupsku televiziju.

Neobičan mi je osećaj, moram da priznam.U Beogradu sam, još nisam svestan da je sutra utakmica, ali moram da dam sve od sebe da se prešaltam na taj mod. – rekao je on.

Njemu je dobro u klubu koji sada vodi:

-Ja sam tamo već četvrta godina i sigurno ne bi ostajao toliko dugo da mi ne prija. Našao sam sredinu gde mi ljudi daju pravo na grešku, niko ne skida glave, tako da sigurno jedna sredina gde se osećam vrlo komforno i mislim da radimo dobar posao.

Naveo je da prati utakmice bivšeg kluba:

Pratim, naravno da pratim. I kao navijač i sa trenerske strane. Sigurno je da je Partizan favorit, a ne idu nam na ruku ova dva vezana poraza Partizana. Sigurno će biti reakcija igrača. Naš cilj u Evrokupu je da ne budemo deveti i deseti. Idemo po utakmicu po utakmicu, ašto se tiče sutrašnje utakmice stvarno bih voleo da odigramo ono što treniramo, da ne pokušavamo nešto što ne treniramo i da održimo taj fokus u atmosferi na koju moji igrači nisu navikli. – zaključio je Čanak.

Meč Partizana i Lijetkabelisa, igra se večeras u hali “Aleksandar Nikolić”, sa početkom od 20:30.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pilić: Đoković i Ivanišević su se zasitili jedan drugog

Legendarni Nikola Pilić, prokomentarisao je raskid saradnje svetskog broja jedan Novaka Đokovića sa Goranom Ivaniševićem. - Radili su par godina i...

POVEZANE OBJAVE