Bez dlake na jeziku: Lalatović otrkio zbog čega je napustio Al Batin

Srpski trener Nenad Lalatović napustio je fudbalski klub Al Batin posle samo osam utakmica. On je poznat kao neko bez dlake na jeziku, pa je u razgovoru za Meridian sport ekskluzivno otkrio zbog čega je završio svoj angažman u Saudijskoj Arabiji.

Nekadašnji trener Crvene zvezde objasnio je zbog čega je napustio Saudijsku Arabiju.

– Mene je doveo bogati šeik, koji je vlasnik Al Batina. Stvarno mi je dao odrešene ruke, ali mi nije dao mogućnost da ja dovedem igrače koji se uklapaju u moj sistem. Najveći problem je bio na poziciji desnog beka. U klubu smo imali samo jednog desnog beka, koji je ujedno i sin vlasnika Al Batina. On je tek tada ušao u prvi tim, nije fizički bio spreman, ali mi se njegov otac obratio nakon prvog kola i rekao da on mora da igra, istakao je Lalatović za Meridian sport pa dodao

Nisam prihvatio tako nešto, na to su se nadovezali nešto lošiji rezultati. Kasnije sam prisustvovao brojnim sastancima, na kojima se tražila samo jedna stvar, a to je da igra sin vlasnika kluba. Nisam želeo da popustim, znao sam da će nakon sledećeg lošeg rezultata to biti moj kraj, ali sam istrajao i zbog toga sam dobio otkaz nakon samo osam kola.

Lalatović je zadržao jasan stav.

– Moji menadžeri su mi govorili da ako ga pustim da igra, da ću se dugo zadržati u Al Batinu, ali to je jednostavno bilo jače od mene. Ako ja nekog ne vidim u timu, nema tih para zbog kojih bih ja promenio svoju odluku. Takav sam bio u Srbiji, takav ću biti svuda.

Kada se podvuče crta, kompletan utisak na kraju nije bio toliko loš.

– Moram da pohvalim vlasnika Al Batina, ispoštovao me je maksimalno sa finansijskog aspekta. Ja sam potpisao na 11 plata, on je meni isplatio devet, što je bilo stvarno korektno,rekao je Nenad Lalatović.

– Nije mi žao, jedno lepo iskustvo iza mene. Imao sam odmah nakon otkaza ponudu da ostanem u Saudijskoj Arabiji, ali jedan trener ne može da vodi tamo dva kluba u istoj sezoni. Imam još ponuda, ali polako, ima vremena za sve , podvukao je Nenad Lalatović u razgovoru za Meridian sport.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE