KUP SRBIJE: Živković za Zvezdinu radost u Inđiji, Delije vređale Bjekovića (VIDEO)

Crvena zvezda je u Inđiji slavila 0:1 (0:1) i na taj način se plasirala u 1/8 finala Kupa Srbije. Bila je to dosta bleda partija branioca trofeja koji je na kraju minimalnim rezultatom prošao u narednu rundu.

Prvo poluveme je proteklo u dobrom ritmu i u inicijativi Crvene zvezde. Već u 5. minutu bio je jedanesterac za crveno-bele. Ipak, Aleksandar Katai nije uspeo da savlada golmana Vukašinovića i rezultat je ostao 0:0.

Nastavili su izabranici Dejana Stankovića sa napadima, i do gola su stigli u 24. minutu. Posle prekida loptu je glavom u peterac poslao Katai, a na pravom mestu se našao Rišairo Živković koji je glavom sproveo u mrežu. Bio je to prvi gol Živkovića od dolaska u Crvenu zvezdu.

U nastavku imali su gosti nekoliko dobrih prilika, ali i domaći u finišu poluvremena, međutim golman Popović je ostao nesavladan.

Prvo poluvreme je obeležilo i dva prekida pošto su navijači Crvene zvezde vređali Nenada Bjekovića, koji će najverovatnije biti izabrana za predsednika FSS.

U drugom poluvremenu ritam je bio daleko slabiji nego u prvom delu.

Crvena zvezda je imala šansu preko Živkovića pet minuta po početku poluvremena, da bi Inđija desetak minuta kasnije imala izglednu situaciju koju je odbranio Popović.

Do kraja meča viđena je vrlo slaba utakmica bez ikakvog ritma. Inđija je imala jednu situaciju gde su tražili jedanesterac, dok je Crvena zvezda najbolju priliku imala preko Bena u nadoknadi vremena.

Na kraju 0:1 i Crvena zvezda je prošla u narednu rundu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Maxbet kladionica pokreće novu promociju za sve novoregistrovane korisnike

Maxbet kladionica je objavila novu promociju koja je dostupna isključivo za korisnike koji se registruju na platformi. Ova ponuda...

POVEZANE OBJAVE