FMP i Meridian u istom timu!

Novi nazivni sponzor kluba iz Železnika je renomirana betting kompanija Meridian, nacionalni i regionalni lider u industriji igara na sreću.

Uz obostrano zadovoljstvo, ovo partnerstvo je dogovoreno do kraja sezone 2021/2022, te će u nastavku sezone FMP nastupati pod nazivom FMP Meridian i tako se takmičiti u ABA ligi, Kupu Radivoja Koraća i Superligi Srbije.

Predstavnici kluba iz Železnika i kompanije Meridian, ovim povodom su u ”FMP areni” organizovali događaj koji je pratio protokolarno potpisivanje ugovora.

Iskreno zadovoljstvo povodom nove saradnje istakao je sportski direktor Aleksandar Zarić:

KK FMP se zaista trudi da stručnom štabu i igračima obezbedi najbolje moguće uslove za rad, kako bi oni mogli da postižu vrhunske sportske rezultate. Kao što ste imali priliku da vidite, rezultati ne izostaju, a to je plod vrednog rada svih struktura kluba i timskog rada jer u FMP-u svi funkcionišemo kao tim. Stoga, veoma mi je drago što smo uspostavili saradnju sa kompanijom Meridian, koja je jedan od lidera na ovim prostorima u svojoj industriji”, rekao je Zarić i dodao: “Pokušavamo da naš klub podignemo na viši nivo i nema sumnje da je ovo još jedan korak u tom pravcu. Verujem da će FMP Meridian, kako se od danas zove klub, nastaviti da ređa uspehe u ovoj sezoni, istakao je Zarić.

Ispred kompanije Meridian govorio je direktor marketinga Damjan Stamenković, koji je nakon potpisivanja ugovora istakao da veruje da će saradnja i obostrana želja za napretkom biti nagrađena, stoji u saopštenju kluba iz Železnika.

Meridian se odavno pokazao kao društveno odgovorna kompanija, kako u sportskoj industriji, tako i u brojnim drugim sferama života. Ovog puta želimo da pružimo podršku sportskom kolektivu, koji je nebrojano puta pokazao da se trud i rad isplate, kao i kolektivu koji je pravi “rasadnik” talentovnih igrača, koji predstavljaju budućnost naše košarke”, rekao je Stamenković i dodao: “Veoma smo srećni zbog novog partnerstva, daćemo sve od sebe da FMP-u pomognemo da dođe do zacrtanih ciljeva, a zašto ne – i do visina do kojih možda niko nije ni sanja, zaključio je Stamenković.

FMP ređa uspehe i na terenu, ali i van njega. Sve strukture kluba rade vredno da stručni štab i igrači dobiju najbolje moguće uslove za rad, a oni su od početka sezone pokazali da je FMP spreman za velika dela. Od sada će to raditi pod nazivom FMP Meridian, uz pomoć partnera koji će biti veliki faktor svih rezultata u budućnosti, navodi se u saopštenju ovog kluba.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE