I zbog ovoga je Nole najbolji: Dirljiva poruka Federeru

Najbolji teniser svetaNovak Đoković trenutno igra u Torinu na Završnom mastersu. On je savladao Andreja Rubljova sa 2-0 u setovima u meču drugog kola grupne faze Završnog mastersa u Torinu.

Nole je na konferenciji za medije dobio pitanje o Rožeru Federeru i njegovoj izjavi da možda neće igrati na Vimbldonu i da su i male šanse da ga vidimo na Vimbldonu sledeće godine.

– Jasno je da je Rodžer ikona našeg sporta i da ga širom sveta ljudi vole. Uživaju da ga gledaju kako igra, kako je prisutan… Važan je za tenis, van terena i na njemu. Za dobrobit sporta, nadam se da ćemo da ga vidimo još malo da igra. Znate, siguran sam da ne želi da završi karijeru na ovaj način. Mislim da će da pokuša, barem da ima taj poslednji pokušaj. Nisam siguran kakva je njegova povreda, ali znam da poslednjih godina ima problema sa kolenom. Mislim da je, zbog svega što je ostvario i pružio ovom sportu, zaslužio da igra i da ima pravi ispraćaj. Ako mu njegova povreda ne bude dozvoljavala da češće igra na turnirima, rekao je Novak Đoković.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA LIGA: MVP kandidat Šaj briljirao, Oklahoma nadomak pobede u seriji (VIDEO)

Košarkaši Oklahome nastavili su sa odličnim partijama i u postsezoni NBA lige. Večeras su poveli sa 3:0 u prvoj rundi...

POVEZANE OBJAVE