Novi tajkuni evropskog fudbala kreću u veliki zimski ŠOPING: Na meti su tri kapitalca iz Serije A

Prema uglednom Tajmsu, tri glavne mete Njukasla u zimskom prelaznom roku dolaze iz italijanske Serije A.

Njukasl se nalazi u grčevitoj borbi za opstanak, pa je u zimskom prelaznom roku za očekivati veliku tržišnu ofanzivu kluba koji odnedavno ima najbogatije vlasnike u svetu fudbala.

Engleski i italijanski mediji proteklih dana složni su u oceni kako bi Njukasl prvi veliki šoping mogao obaviti u Italiji. Tajms je otišao korak dalje i otkrio tri glavne mete ‘Svraka’.

Dva kapitalca dolaze iz milanskog Intera, a reč je o hrvatskom veznom fudbaleru Marcelu Brozoviću i holandskom defanzivcu Stefanu de Vriju.

Obojica su spremni napustiti Inter zbog želje za novim izazovom u karijeri i većom platom, tako da se zvezdani dvojac aktualnog italijanskog prvaka čini kao realna opcija za superbogati Njukasl.

Treća meta je “zaboravljeni” golman Lacija Tomas Strakoš, koji je dolaskom Sarija na klupu rimskog kluba pao u drugi plan. On brani samo u Ligi Evrope i navodno je vrlo zainteresovan za selidbu na severoistok Engleske.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real nemilosrdan protiv Baskonije na startu plejofa, Marinković solidan (VIDEO)

Košarkaši madridskog Reala savladali su u svom Vizink centru Baskoniju sa 90-74, u prvoj utakmici četvrtfinala Evrolige. Aktuelni šampion...

POVEZANE OBJAVE