Obradović o budžetu Partizana i novom centru

Partizan je pobedio u 5.kolu Evrokupa ekipu Lijetkabelisa rezultatom 83:76 i na taj način se vratio na pobednički kolosek posle dva vezana poraza.

Partizan jeste zasluženo slavio ali trener Željko Obradović nije bio zadovoljan.

Posle utakmice upitan je da li Partizan treba da angažuje centra.

– Da li treba da dovedem nekoga na poziciji pet, a da smanjim minutažu Balši Koprivici? To nema smisla. Neću potpisivati da bih potpisivao. Treba da shvatimo gde živimo i gde radimo – rekao je Željko Obradović.

Legendarni trener prokomentarisao je budžet i planove Partizana

– Ta priča o budžetima, Bože sačuvaj. Ne bih dovodio nekoga reda radi. Ako bude na tržištu bilo, nebitno da li je petica, da može da promeni , reagovaćemo. Zašto to kažem? Sezona je dugačka. Madar nije igrao, želeo je da igra sa injekcijom. Meni je važnije njegovo zdravlje od utakmice. Rekao sam mu nemoj to da radiš, već da budeš spreman za naredne utakmice. Zagorac nije mogao protiv Andore jer su ga zabolela leđa pet minuta pred početak meča – rekao je Željko Obradović.

Govorio je i o iskustvu u timu

– Stalno pričam da Ledej i Panter imaju iskustva? Da li možda ima Koprivica. Ili možda Glas? Polako, novembar je. Radićemo.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ŠAMPION NEMAČKE PRIVLAČI PAŽNJU: Brzonogi ofanzivac na radaru premijerligaša?

Fudbaleri Bajer Leverkuzena okitili su se titulom u Bundesligi, čekajući na to 120 godina. Sada su osim tog trofeja u...

POVEZANE OBJAVE