EVROLIGA: Laprovitola zatrpao koš Asvela!

Košarkaši Barselone ubedljivo su, u 11. kolu Evrolige, u Francuskoj savladali Asvel sa 80-60.

Nakon početne prednosti domaćih, Barselona je preuzela stvari u svoje ruke i prvu četvrtinu dobila sa +10 (19-9). Ipak domaći nisu dozvolili da utakmica bude rešena već u prvom poluvremenu, odigrali su odlično veći deo druge deonica i na poluvremenu bili u manjku od samo 3 poena, 31-28.

Igrači Barselone su ipak nametnuli svoj ritam u trećem delu, ostvarili prednost, koju su održavali, a pred poslednji period izjednačl i najveću razliku na utakmici od 15 poena viška (62-47). Tada više nije bilo snage kod igrača franuskog predstavnika i Barsa je uspela da se odlepi na visoku razliku, koja je išla i do +23.

Katalonskog velikana je na ovoj utakmici nosio argentinski plej Nikolas Laprovitola, koji je imao čak 25 poena, na šta je dodao i 7 skokova i 2 asistencije. Na drugoj strani, u poraženom sastavu, Okobo je upisao 17 poena.

Barselona je na prvom mestu tabele, sa 9 pobeda i 2 poraza, dok je Asvel trenutno na 8. mestu, poslednjem koje vodi u plejof, sa 6 pobeda i 5 poraza.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PORAZ CRNO-BELIH: Četvrtina kojom je Olimpijakos slomio Partizan (VIDEO)

Košarkaši Partizana zakomplikovali su dodatno plasman u plej-in Evrolige nakon poraza od Olimpijakosa. Propustili su priliku da budu u zoni...

POVEZANE OBJAVE