Meridian daje najveće kvote na planeti: Srbija osvaja Svetsko prvenstvo – kvota 150!

Evropske kvalifikacije za Svetsko prvenstvo su gotove. Možda se pitate kada je baraž, možda ste i saznali da je u martu 2022. godine, ali nas ta informacija uopšte ni ne zanima.

Zašto? Zato što je reprezentacija Srbije u 90. minutu, golom Aleksandra Mitrovića, na krcatom “La Lužu” rezervisala kartu za Katar i razgalila čitavu naciju!

Ovakav fudbalski uspeh ne pamtimo decenijama. Selektor Dragan Stojković Piksi doneo je potpuno drugačiju energiju, vratio veru i nadu, a što je najvažnije – probudio timski duh koji je duže vreme bio uspavan.

Reprezentativna pauza nije mogla bolje da se okonča, a sada kada nas i dalje trese fudbalska grozinica (a verujte nam na reč – tek će!) možemo se okrenuti malo i klupskom fudbalu, kao i TOP ligama koje nam se vraćaju ovog vikenda.

U skladu sa tim, evo i lepih vesti: već sada možete preuzeti 500 dinara bonusa za online kladjenje, a potrebno je samo da se registrujete na sajtu kladionice Meridian ili putem mobilne aplikacije.

Zašto je važno da preuzmete bonus? Zato što je on potpuno besplatan i zato što već danas možete odigrati igre iz specijala za svetski šampionat u Kataru.

Kvota da Srbija osvaja Mundija je 150 – nema sumnje da će “Orlovi” ostaviti srce na terenu, te isto tako nema razloga da ne verujemo u čuda!

Pored toga, tu su i kvote da: naša reprezentacija prolazi grupu 2.10, da će Aleksandar Mitrović postići najviše golova na prvenstvu 35.00, kao i da će “Orlovi” igrati u četvrtini finala – kvota 25!

Sve igre iz specijala “Srbija – Svetsko prvenstvo 2022” pogledajte na sajtu meridianbet.rs, a u međuvremenu red je da se sastavi vikend tiket.

Evo i nekoliko predloga za koje smo vam spremili najveće kvote na planeti:

SUBOTA:

Liverpul – Arsenal: kec 1.50, iks 4.90, dvojka 6.00

Lacio – Juventus: kec 2.90, iks 3.35, dvojka 2.50

Barselona – Espanjol: kec 1.40, iks 5.20, dvojka 7.60

NEDELJA:

Mančester siti – Everton: kec 1.20, iks 7.80, dvojka 18.00

Lion – Marsej: kec 1.95, iks 3.95, dvojka 3.65

Inter – Napoli: kec 2.30, iks 3.50, dvojka 3.15

Galatasaraj – Fenerbahče: kec 2.15, iks 3.35, dvojka 3.15

*Napomena: kvote su podložne promenama

EKSKLUZIVNO I SAMO U MERIDIANU – Od sada vaš dobitni tiket odigran na bilo kom uplatnom mestu možete isplatiti na online nalog! Potrebno je da u odgovarajuće polje unesete ID dobitnog tiketa, a nakon toga ispravan šestocifreni kod za isplatu koji se nalazi na tiketu. Dobitak istog trenutka prelazi na vaš online račun i možete ga koristiti za odigravanje daljih opklada bez odlaska na uplatno mesto.

NOVE IGRE U MERIDIANU:

TROSTRUKA SIGURICA – Pogodi jednu od tri kombinovane igre i tvoj par je dobitan

NAPLATI PROMAŠAJ – Kladi se bez rizika! Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije

Potrebno je da: odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30. U slučaju da su sva tri para promašena dobijaš povrat uloga.

PREUZMI BONUS OD 500 RSD ZA ONLINE KLADJENJE

Ili da – odigraš tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50. U slučaju da su sva četiri para promašena dobijaš povrat uloga.

BET BUILDER – Poveži više igara u okviru jednog fudbalskog meča, a Meridian ti daje jedinstvenu kvotu na sve odabrane igre

Pravila promocije: minimalan broj selekcija je 2. Važi za sistemske tikete i Turbo Cash ne važi za tikete sa Bet Builder opkladom.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ONI SU SE VEĆ PLASIRALI: LŠ u novom formatu, mogu li večiti do elite?

Srpski fudbal neće u predstojećoj sezoni imati direktnog predstavnika u Ligi šampiona. Crvena zvezda kao izvesni prvak ićiće u plej-of...

POVEZANE OBJAVE