Merkato se ozbiljno zahuktava: Otpisana Bajernova zvezda ponuđena Interu i Totenhemu

Prema pisanju nemačkog Kickera, Interu i Totenhemu je ponuđena šansa da dovedu Korentina Tolisa kao slobodnog igrača na kraju sezone.

Francuskom veznjaku ugovor sa Bajernom ističe u junu, a prema tvrdnjama nemačkog lista, i Nerazuri i Totenhem su u posljednje vreme u kontaktu sa igračevim agentom.

Toliso (27) se muči s minutažom u Minhenu i malo je izgledno da će potpisati novi ugovor s bavarskim gigantom. Odigrao je svega 262 minutea u osam nastupa za Bajern ove sezone.

Kicker dodaje da francuski veznjak od svog budućeg poslodavca traži ugovor vredan 6 miliona evra po sezoni.

Sportski direktor Totenhema Fabio Paratici veliki je fan bivšeg superstara Olimpik Liona i pokušao ga je dovesti u Juventus pre nego što se igrač preselio na Allianc Arenu u leto 2017. u transferu vrednom 41.5 miliona evra.

Antonio Konte želi pojačanje na sredini terena u Totenhemu i navodno prati nekoliko veznih igrača. Engleski mediji dodaju da je Toliso zasad jedna od opcija za Kontea, ali da je njegova najveća želja i dalje Interov as Marcelo Brozović koji još uvek nije potpisao novi ugovor sa italijanskim prvakom.

U slučaju odlaska Brozovića iz Milana, Inter bi definitivno krenuo po Tolisa, ali pod uslovom da Francuz smanji zahteve i pristane na platu manju od 6 miliona evra po sezoni.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real napušta jedan od junaka prolaza rotiv Sitija, italijanski velikan krenuo po potpis

Real Madrid je uspešno prebrodio prolosezonskog "dželata" Mančester siti i plasirao se u polufinale Lige šampiona. Jedan od junaka prolaska...

POVEZANE OBJAVE