Ohi pred dolazak u Beograd: Sviđa mi se Pavkov, poruke “delija” stalno dolaze

Crvena zvezda željno iščekuje dolazak Ohija Omoižauanfoa u januaru sledeće godine. On će stići iz Moldea kao slobodan igrač, a sjajnom formom u norveškom prvenstvu golica maštu Zvezdinim navijačima.

Na 24 utakmice postigao je 25 golova i svi očekuju da će on biti delić koji nedostaje ekipi Dejana Stankovića.

Već sam znao koliko je velika Crvena zvezda i pre potpisa. Reći ću vam nešto, kad su me kontaktirali, bez i najmanje sumnje, bez ijednog pitanja, rekao sam samo – da. Gledao sam veliki broj utakmica u Superligi i u Ligi Evrope, želeo da vidim tim, igru, sve kako bih se što pre prilagodio tom stilu i upoznao saigrače, rekao je Ohi u razgovoru za Sportski žurnal.

On je istakao i do detalja ko mu se od igrača u Zvezdinom timu sviđa.

Sviđa mi se način na koji Zvezda igra, mislim da mogu mnogo da doprinesem u takvom stilu igre. Formacija je za mene nebitna. Prilično sam fleksibilan po tom pitanju. Naravno, ako trener odluči da igra sa dva napadač to je svakako bolje za mene… Prvo želim da kažem da je tim odličan. Uživao sam da ga gledam. Takođe sam uživao da gledam igrače kakvi su Katai, Ivanić, Dragović, Kanga. Četvorica stvarno dobrih fudbalera. Sviđa mi se i kvalitet Pavkova, njegov završni udarac je zaista impresivan.

Oduševljen je činjenicom da mu navijači Crvene zvezde redovno šalju poruke.

Dobijam mnogo poruka od navijača Zvezde. Već su učinili da se osećam iskreno dobrodošlim. Mnogo lepih poruka mi je stiglo, a i dalje dolaze. Baš se radujem što ću da igram i postižem golove za takve navijače. Sezona koju sada igram je posledica „verovanja u proces“. Da pojasnim, uvek verujem u ono što maksimalno radim i čemu se predam, tokom vremena sam dao sve od sebe i ovo je nagrada za sve to. Fokus uvek mora da bude na pozitivne stvari! Uvek pokušavam da ostanem pozitivan bez obzira na situaciju, završio je Ohi.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Najbolji strelac Evrolige ostaje u Baskoniji

Kako prenose mediji u Španiji, Markus Hauard će potpisati novi ugovor sa Baskonijom, i to do 2028. godine. Njemu ugovor...

POVEZANE OBJAVE