STANKOVIĆ: Trenutno ne mogu da razmišljam o Ohiju

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković izneo je očekivanja pred sutrašnji duel Superlige protiv Mladosti u Lučanima.

Stanković se osvrnuo na urađeno tokom reprezentativne pauze.

Završili smo duel u Kupu Srbije. Znao sam da utakmica neće biti briljantna i nisam mogao realno da očekujem tečnu i efikasnu igru. Znam koliko smo radili tokom reprezentativne pauze, morali smo da se spremimo za devet utakmica i ritam nedelja-sreda. Dosuli smo benzina, radili dosta jako što se dalo videti po prikazanom u igri, ali to je sve u cilju pripreme za ritam koji nas očekuje, rekao je Stanković.

On je otkrio i na koga neće moći da računa u predstojećem meču.

Sanogo i Veljko Nikolić su van stroja, kao i Dioni i Falko. Ostali će svi biti na raspolaganju. Imamo trening za sat vremena i tu ćemo lepo sklopiti. Kanga je stigao, preminuo mu je otac tako da je dobio od kluba i od nas podršku i vreme potrebno da bude uz familiju. Biće međutim na raspolaganju za sutra. Borjana nisam još video, juče popodne je stigao. Videćemo se danas, ali navikao je on na ovakav ritam, izjavio je trener crveno-belih,

Trener srpskog šampiona istakao je težinu terena za igru i težinu rivala.

Dosta smo se namučili i na Marakani, radi se o ekipi koja ima isti stil igre već godinama, sa dosta presinga i igre po celom ternu, to je njihova taktika. Radili smo juče, radićemo i danas, kroz analize ćemo se spremiti što bolje. Gledaćemo da ih što više namučimo, da što ranije povedemo jer u takvim utakmicama jedan rani gol olakšava posao. Iznenadilo me je da su imali dosta loš start, možda najlošiji u klupskoj istoriji, ali su se izdigli, zaređali su lep niz dobrih rezultata i gostovanje će biti dosta teško, ocenio je Stanković.

Nije propustio strateg Zvezde da se osvrne i na intervju Ohija Omoižuanfa, koji će u zimskom prelaznom roku pojačati njegov tim, a koji je komentarisao svoj budući klub.

Neko ko je dao 25 golova i ko je u idealnijh 11 u Skandinaviji sigurno će biti od velikog značaja. Ukoliko priča već sad biranim rečima o Zvezdi znači da zna gde dolazi. Na nama je da što pre uđe u takmičarski ritam, ali trenutno ne mogu da razmišljam o Ohiju, kada ga budem imao u stroju, onda ću više reći, jasan je bio Stanković.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE