Avramović o reprezentaciji: Jedva čekam

Košarkaš Partizana Aleksa Avramović bio je jedan od ključnih igrača u sinoćnjoj pobedi nad ekipom Budućnost u ABA ligi, postigavši 17 poena, uz nekoliko ukradenih lopti u ključnim momentima.

On je otkrio ključ pobede.

Prethodnih utakmica smo nešto slabije trčali, međutim, protiv Lijetkabelisa i Budućnosti smo stvarno dobro trčali i postigli 20 do 30 poena iz toga. Što je jako važno, veliki zalog za utakmicu koja se igra 40 minuta i to je veoma dug period, svaki koš je važan, svaki posed bitan. Oni su se vratili, ali sve u svemu, uspeli smo iz toga da se izvučemo i privedemo meč kraju, objasnio je bek crno-belih.

Njemu sada sledi oblačenje dresa reprezentacije i kvalifikacije za Evropsko prvenstvo.

Želim da poželim sreću svima koji su pozvani. Siguran sam da idemo na obe pobede i dati makismum. Dolazi nam novi trener, novo upoznavanje, novo sve i jedva čekam, izjavio je Avramović.

On je govorio i o bolnom porazu od Italije u kvalifikacijama za Olimpijske igre.

Jako dugo sam se oporavljao od toga. Imali smo šansu generacije. Da smo osetili Olimpijske igre… To je nešto o čemu svaki sportista sanja. Ali, ne smemo da klonemo duhom. Izgubili smo, idu kvalifikacije za Svetsko prvenstvo, Evropsko na koje smo se plasirali. Ide novi ciklus, oči su uprte ka Letoniji i Belgiji, zaključio je Avramović

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezda iz Vojvodine dovodi sina čuvenog reprezentativca Srbije?!

Mladi fudbaler Lazar Jovanović mogao bi da napusti Vojvodinu i pređe u redove Crvene zvezde, navodi "Sport Klub". Navodno su...

POVEZANE OBJAVE