ČAŠA SE PRELILA: Junajted otpušta Solskjera, poznati i mogući naslednici

Kako prenosi više izvora, Upravni odbor Mančester junajteda je, nakon dugog zasedanja, doneo odluku da Ole Gunar Solskjer više neće biti trener ovog kluba, nakon ubedljivog poraza od Votforda od 4-1.

Ovu informaciju prenelo je više relevantnih fudbalskih izvora, kao što su Dankan Kesls, novinar “Sunday Times-a”, Samjuel Lakhurst iz “Manchester Evening News-a”, kao i poznati fudbalski insajder Fabrisio Romano.

Prema ovim izvorima, čeka se samo “amin” prvog čoveka kluba Džoela Glejzera, a u narednim danima bi ova informacija trebalo i da se ozvaniči.

Norvežanin je preuzeo Mančester Junajted u decembru 2018. godine, kada je nasledio Žozea Murinja, prvo kao vršilac dužnosti, a nakon tri meseca mu je ukazano i poverenje glavnog trenera. U narednoj sezoni doveo je klub do 3. mesta Premijer lige.

U julu ove godine je potpisao novi ugovor, ali peti poraz na poslednjih sedam mečeva je bio znak čelnicima kluba da će morati da dođe do promene.

Vršilac dužnosti do imenovanja novog trenera trebalo bi da bude još jedan bivši igrač kluba, Daren Flečer, a kao potencijalni naslednici pominju se Zinedin Zidan i Brendan Rodžers.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ŠPANAC IH VODI KA TITULI: Poznata sudbina Alonsa u Leverkuzenu!

Fudbaleri Bajera iz Leverkuzena nikad su bliže prvoj ikad tituli u Bundesligi. U igri su i za trofej u Ligi...

POVEZANE OBJAVE