NEVEROVATNO: Amerikanac nestao iz Bara

Košarkaši Mornara pobedili su Split u okviru 9. kola ABA lige na svom parketu rezultatom 81:6. I ako su pobedili, iz Bara dolaze loše vesti.

Košarkaš Mornara iz Bara Kori Dejvis je nestao potvrdio je trener Mihailo Pavićević.

-Mi smo ušli oslabljeni u meč. Luis je zbog povrede zadnje lože van terena, a za Dejvisa smo angažovali potragu. Čovek je nestao. Odbio je da trenira, dok smo bili u Solunu, Odbio je da igra utakmicu u Solunu, pravdajući to povredom. Čim smo došli, lekarskim pregledom je ustanovljeno da se ne radi o povredi. Odmah ćemo reagovati. Biće suspendovan. Ide prijava moja Disciplinskoj komisiji. Ta suspenzija ide tim putem Savezu, Fibi… Mislim da je ta priča završena“, rekao je Pavićević, a onda i dodao:

-Klub će sa svoje strane uraditi sve da ga najstrože kazni. Kad smo se vratili sa puta već pet prijava na njegovo ponašanje sam uputio Disciplinskoj komisiji. Prosledili smo to njegovom menadžeru. Ne znamo gde je – tri dana se nije pojavljivao na treningu, niti se javljao kome, poručio je Pavićević, a prenele su “Vijesti”.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE