Avramović: Svi smo spremni da izginemo za Srbiju!

Srpski košarkaš Aleksa Avramović je izjavio da igranje za nacionalni tim predstavlja za njega i njegove kolege iz reprezentacije čast i privilegiju.

Našu reprezentaciju očekuju kvalifikacije za Svetsko prvenstvo, u četvrtak igraju protiv Letonije dok će se u nedelju sastati sa Belgijom.

Ovo su kvalifikacije za Svetsko prvenstvo, svaka utakmica se računa. Ali znamo kakav mi potencijal mi imamo. Oni su uigrani, dobro trče, šutiraju. Nadam se da će biti dosta publike i da ćemo da odbranimo domaći teren. Znam Rodija (Rodions Kuruc) sa njim sam svaki dan. Pretio je, rekao je da su oni favoriti. Šalim se… Nacionalna selekcija predstavlja svima nama čast da igramo. I on jedva čeka da dođemo da igramo, izjavio je Avramović.

On je rekao da su svi u reprezentaciji spremni maksimalno za utakmice kvalifikacija, kao i da mu nije bitno koju ulogu će mu selektor Pešić dodeliti.

Dao nam je uloge kako nas vidi, na kojim pozicijama, u napadu i odbrani. Svi smo spremni za to, nisu to teške stvari. Da li budem igrao jedan ili dva, nije bitno, svi smo spremni da izginemo za Srbiju. Presing će biti ključan, da ih izbacimo iz ritma i da ih dobrom odbranom dobijemo, zaključio je Avramović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POSLEDNJI POZIV: Preuzmi deo NAGRADNOG FONDA od čak 1.200.000 DINARA!

Pred vama je poslednja šansa da se pridružite i postanete deo promocije KEŠ MANIA u MERIDIANU. Pitate se zašto...

POVEZANE OBJAVE