Ćavi saopštio dobre vesti pred duel sa Benfikom

Trener Barselone Ćavi Ernandez obratio se novinarima pred duel sa Benfikom u Ligi šampiona.

On je saopštio dobru vest za sve navijače Barselone. Naime, Osman Dembele bi mogao da zaigra u predstojećoj utakmici.

Podsećamo, Dembele i Seržinjo Dest se oporavljaju od povreda, ali bi mogli da budu u konkurenciji za tim za utakmicu protiv Benfike u utorak.

Zavisiće od toga kako će se oni osećati. Ne želimo da se ponovo povrede, ali ponekad morate da rizikujete, u zavisnosti od utakmice. Videćemo. Zavisiće od igrača, oni poznaju svoja tela i znaju da li mogu da budu na raspolaganju, rekao je Ćavi.

On je rekao da su mu i više nego potrebni krilni igrači kako bi nametnuo stil igre kakav on želi.

Želimo da otvorimo teren i da napadamo preko bokova. Ako napadate spolja, stvarate više prostora unutra i mi želimo da zauzmemo taj prostor. To je za mene ključno. To mogu da igraju Kutinjo i Demir, ali oni nisu klasična krila, kazao je on.

Ćavi je napomenuo da njegovu ekipu protuv Benfike očekuje težak meč.

Očekujem istu Benfiku iz prve utakmice. Nema sumnje da će to biti težak meč. Ali, moramo da razmišljamo pozitivno. Ne razmišljam ni o jednom drugom scenariju osim o pobedi, zaključio je Ćavi.

U grupi E Bajern je prvi na tabeli sa svih 12 bodova i obezbedio je plasman u nokaut fazu. Barselona je druga sa šest bodova, Benfika ima četiri, a Dinamo iz Kijeva jedan bod.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Modrić u italijanskom gigantu? Ako pitate legendu, to bi bio pun pogodak!

La Gazeta delo Sport objavila je intervju sa legendarnim hrvatskim napadačem Alenom Bokšićem. Naime, jedan od klubova za koje je...

POVEZANE OBJAVE