Solskjer iskreno posle odlaska iz Junajteda (VIDEO)

Doskorašnji trener Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer rekao je da je počastvovan što je imao priliku da predvodi slavni klub. 

Solskjer je otpušten nakon što je njegov Junajted zgubio od Votforda sa velikih 1:4 u Premijer ligi.

Ekipu će privremeno predvoditi Majkl Kerik, a klub će uskoro imenovati trenera koji bi do kraja sezone predvodio tim.

To nije posao za svakoga, a ja sam dobio priliku. Toliko sam počastvovan i privilegovan što mi je ukazano poverenje da povedem klub napred. Zaista se nadam da sam ga ostavio u boljem stanju nego kada sam došao. Uprava i vlasnici su me podržali tako što su doveli dobre ljude, dobre igrače i mislim, znam, da ostavljam klub sa boljom ekipom, rekao je Solskjer za klupski sajt.

Junajted je prošlu sezonu završio kao vicešampion a u finalu Lige Evropa izgubio je posle penala od Viljareala.

– Želeo sam da napravimo sledeći korak kako bismo se borili za titulu, da osvajamo trofeje, ali nažalost nisam mogao da ostvarim potrebne rezultate i vreme je da odem. Drugo mesto prošle sezone ispred, bez sumnje, jedne od najboljih ekipa Evrope (Liverpul) i mislim da je to sjajno dostignuće. I bilo smo tako blizu u Evropi. Ponekad je to tanka linija, jedan penal, naveo je Solskjer.

Solskjer je stigao u Junajted 2018. godine, a u julu je potpisao novi trogodišnji ugovor.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SL: Čukarički posle preokreta ostao u trci za Evropu (VIDEO)

Fudbaleri ČukaričkogSavladali su Mladost iz Lučana u drugoj rundi plej-ofa Superlige Srbije - 4:1 (2:1). Poveli su gosti, posle...

POVEZANE OBJAVE