PARTIZAN NE DOLAZI U MRŠTANE: Poznato je gde će Dubočica dočekati crno-bele!

Utakmica osmine finala Kupa Srbije između Dubočice i Partizana, koja je planirana za 1. decembar, neće biti odigrana u Mrštanu.

– Predsedniku GFK Dubočice Dejanu Saviću preneli smo stav rukovodstva takmičenja da je nemoguće obezbediti ne samo malu tribinu u SC „Orion”, već i prostor iza ograde. Bez namere da ikoga povredimo, u Jablaničkom okrugu nema stadiona koji ispunjava uslove za odigravanje utakmica u Super ligi i u Kupu Srbije za ovu fazu – predsednik komisije za vođenje takmičenja u Kupu FSS Miodrag Janković objašnjava odluku da se susret GFK Dubočica – Partizan odigra na jednom od terena sa superligaškim standardom na jugu Srbije – u  Nišu ili Surdulici.

Radnik, tog dana dočekuje Loznicu, gostovanje Radničkog Crvenoj zvezdi je odloženo, i izvesno je da će Dubočica dočekati Partizan u Nišu na Čairu.

– Na termin utakmice veliki uticaj, često i presudni,  ima medijski sponzor TV Arena. Ponuđena su dva termina, povoljniji je od 15.00, što ne znači da neće biti postignut dogovor i za večernji – dodao je Janković.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Toni Kukoč o Grobarima: Strašna atmosfera

Legendarni hrvatski košarkaš Toni Kukoč bio je gost na večerašnjoj utakmici Partizana protiv Olimpijakosa u "Štark areni". Toni Kukoč je...

POVEZANE OBJAVE