POKLON ZA LIGU ŠAMPIONA: Preuzmi bonus od 500 RSD i sastavi tiket!

Do sada smo već naučili – sreda je dan za Ligu šampiona! A, gde je Liga šampiona – tu je vrhunski fudbal, “brdo“ golova i nesvakidašnji rezultatski preokreti.

Verovatno ste primetili da “nešto“ nedostaje. Ako jeste – na pravom ste mestu jer to “nešto“ je šampionski tiket koji se sastavlja samo u Meridianu, a evo i kako:

Sportska kladionica Meridian svim novoregistrovanim korisnicima donosi BONUS DOBRODOŠLICE od 500 RSD, uz koji mogu da sastave tiket vredan miliona!

Dakle, brzo idite na meridianbet.rs, registrujte se i pokupite bonus za online kladjenje, a onda se prepustite čarima vrhunskog fudbala, jer vas na istom mestu čekaju i NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI!

A, ako vam to nije dovoljno… Uplatite prvi depozit od minimum 500 RSD, odigrajte tiket i na vaš račun stiže dodatnih 500 RSD jer – Meridian je kuća najvećih bonusa!

Dakle, 1.000 RSD bonusa je tu u samo dva koraka!

Šta više za poželeti?

Liga šampiona se vratila, Meridian poklanja – red je na vaš potez!

EKSKLUZIVNO I SAMO U MERIDIANU – Od sada vaš dobitni tiket odigran na bilo kom uplatnom mestu možete isplatiti na online nalog! Potrebno je da u odgovarajuće polje unesete ID dobitnog tiketa, a nakon toga ispravan šestocifreni kod za isplatu koji se nalazi na tiketu. Dobitak istog trenutka prelazi na vaš online račun i možete ga koristiti za odigravanje daljih opklada bez odlaska na uplatno mesto.

NOVE IGRE U MERIDIANU:

TROSTRUKA SIGURICA – Pogodi jednu od tri kombinovane igre i tvoj par je dobitan

NAPLATI PROMAŠAJ – Kladi se bez rizika! Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije

Potrebno je da: odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30. U slučaju da su sva tri para promašena dobijaš povrat uloga.

PREUZMI BONUS OD 500 RSD ZA ONLINE KLADJENJE

Ili da – odigraš tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50. U slučaju da su sva četiri para promašena dobijaš povrat uloga.

BET BUILDER – Poveži više igara u okviru jednog fudbalskog meča, a Meridian ti daje jedinstvenu kvotu na sve odabrane igre Pravila promocije: minimalan broj selekcija je 2. Važi za sistemske tikete i Turbo Cash ne važi za tikete sa Bet Builder opkladom

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

KUKOČ O OBRADOVIĆU: Najbolji ikad u zadnjih 20 godina, uspeo bi u NBA

Košarkaši Partizana poraženi su juče od Olimpijakosa u Evroligi. Ponovo su u jednom delu meča doživeli pad, i ispustili +14...

POVEZANE OBJAVE