NAJBOLJI USLOVI ZA NAVIJAČKI TIKET: Pridruži se borbi “večitih“ i zaradi keš

Retki su dani kada su crveno-bela i crno-bela strana Srbije ujedinjene, ali ovaj četvrtak je baš takav!

Nakon fantastičnog uspeha reprezentacije, odnosno plasmana na Svetsko prvenstvo, red je i da se “večiti“ pokažu i poprave koeficijent Srbije. Na tom putu imaće podršku cele zemlje, ali i Meridiana!

Kako? Sportska kladionica Meridian donosi vrhunske bonuse za online kladjenje, ali i fantastične kvote na “večite“. Pa, krenimo redom…

Na kojoj god da si strani brda, brzo poseti meridianbet.rs sajt ili mobilnu aplikaciju, registruj se, preuzmi BONUS DOBRODOSLICE od 500 RSD i sastavi NAVIJAČKI TIKET.

PREUZMI BONUS OD 500 RSD ZA ONLINE KLADJENJE

Samo Crvena zvezda, samo Partizan, a zašto ne i oba tima? Izbor je na tebi. A, sada pređimo na fudbal.

Crvena zvezda na svom terenu dočekuje Ludogorec, u petom kolu grupne faze Lige Evrope. Nakon “petarde“ protiv Mladosti, crveno-beli moraju da se fokusiraju na Evropu, a tu nemaju ni malo lak zadatak.

U prethodnom duelu ova dva tima, Zvezda je slavila 1:0, golom Gerola Kange, a pobedu je imala i prethodne sezone. U istom periodu, međutim, beležimo i ubedljivu pobedu Ludogoreca od 4:2. Dakle, da će biti lako – neće.

Ipak, fudbaleri Zvezde su nakon tri vezane pobede u svim takmičenjima u dobrom raspoloženju, pa se navijači nadaju da i večeras mogu doći do pobede.

Ukoliko ste među njima i ukoliko verujete u crveno-bele, iskoristite kvotu 1.45 na njihovu pobedu i odigrajte navijački tiket.

Kada se radi o Partizanu, ništa lošije raspoloženje ne vlada ni u Humskoj. Sigurna i ubeljiva pobeda protiv Vojvodine je dovoljna za optimizam, kao i uostalom sjajna igra crno-belih tokom većeg dela sezone.

PREUZMI BONUS OD 500 RSD ZA ONLINE KLADJENJE

Sada je na redu Flora, kojoj Partizan gostuje od 16.30. Mora se priznati da je Flora u dobroj formi, u poslednjih pet utakmica ima četiri pobede i jedan remi, te izabranicima Aleksandra Stanojevića neće biti lako.

Ali, statistika Partizana je još ubedljivija. Uz to, srpski tim je na svom terenu već savladao Floru rezultatom 2:0, te sada mora da opravda epitet favorita i kvalitetnije ekipe.

Ne sumnjamo da će biti silno motivisani za to, a ako verujete u njih – iskoristite kvotu 1.60 na njihovu pobedu.

Dakle, svi uslovi za NAVIJAČKI TIKET su tu, red je na tebe!

EKSKLUZIVNO I SAMO U MERIDIANU – Od sada vaš dobitni tiket odigran na bilo kom uplatnom mestu možete isplatiti na online nalog! Potrebno je da u odgovarajuće polje unesete ID dobitnog tiketa, a nakon toga ispravan šestocifreni kod za isplatu koji se nalazi na tiketu. Dobitak istog trenutka prelazi na vaš online račun i možete ga koristiti za odigravanje daljih opklada bez odlaska na uplatno mesto.

NOVE IGRE U MERIDIANU:

TROSTRUKA SIGURICA – Pogodi jednu od tri kombinovane igre i tvoj par je dobitan

NAPLATI PROMAŠAJ – Kladi se bez rizika! Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije

Potrebno je da: odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30. U slučaju da su sva tri para promašena dobijaš povrat uloga.

PREUZMI BONUS OD 500 RSD ZA ONLINE KLADJENJE

Ili da – odigraš tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50. U slučaju da su sva četiri para promašena dobijaš povrat uloga.

BET BUILDER – Poveži više igara u okviru jednog fudbalskog meča, a Meridian ti daje jedinstvenu kvotu na sve odabrane igre Pravila promocije: minimalan broj selekcija je 2. Važi za sistemske tikete i Turbo Cash ne važi za tikete sa Bet Builder opkladom.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred Crvenu zvezdu: Respekt i priprema za Ligu šampiona!

Derbi meč poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg vaterpolo šampionata igra se na bazenu SC "11. april" u subotu od...

POVEZANE OBJAVE