EL: CSKA u drami dobio Bajern nakon preokreta, nedovoljno Hilijardovih 28 poena!

Košarkaši moskovskog CSKA dobili su na svom parketu Bajern iz Minhena u 12, kolu Evroliga sa 77-74.

Nako npočetne prednosti domaćih, nemački tim je prešao u vođstvo koje nije ispuštao do kraja poluvremena, kada je vodio sa 41-32.

U istom ritmu Bajern je nastavio i na startu drugog poluvremena, kada je došao i do dvocifrene prednosti, koja je najviše dostigla 13 poena razlike (45-32).

Tada su se Armejci probudili i do kraja četvrtine uveli utakmicu u potpuni egal, koji je trajao do kraja utakmice, iako je Bajern uspeo da većinu vremena bude u maloj prednosti.

Gotovo cela poslednja četvrtina se igrala po principu koš za koš, gde se ruski tim bolje snašao i dobio susret.

Ubedljivo najefikasniji na utakmici bio je košarkaš Bajerna Darun Hilijard, sa čak 28 postignutih poena, na šta je dodao i 5 skokova. U pobedničkom timu Vil Klajburn zabeležio je 17 poena i 5 skokova.

Od srpskih igrača, Lučić je imao 6 poena i 5 skokova, a Jaramaz 4 poena i 2 skoka u nemačkom sastavu, dok se Milutinov nije upisao u strelce, ali je imao 4 skoka i asistenciju.

Nakon ove, početne utakmice 12. kola, CSKAje 7. sa učinkom od 7 pobeda i 5 poraza, dok je Bajern na 12. mestu sa 5 pobeda i 7 poraza.

U narednom kolu Bajern dočekuje Asvel, a CSKA Panatinaikos.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ŽIVE SAN O LIGI ŠAMPIONA: Montilivi će biti pun za Barsu!

Fudbaleri Đirone igraju nestvarnu sezonu koja još uvek nije završena. Vode borbu za drugo mesto sa Barselonom, dok Real polako...

POVEZANE OBJAVE