CRNI PETAK U MERIDIANU: Savršena kombinacija donosi BONUS NA SVAKI DEPOZIT!

Danas je CRNI PETAK i zato imamo fantastično iznenađenje za vas: od kladionice Meridian stiže do sada NEVIĐEN POKLON za savršenu igru i zabavu!

Dobitni tiketi potpuno besplatno? Odgovor je “DA” jer je najbolja kladionica na ovim prostorima spremila NAJJAČI BONUS IKADA – 500 dinara + dodatnih 10% bonusa na uplatu svakog depozita!

Da, dobro ste pročitali i zato ne časite časa – sastavite tiket i naplatite poznavanje sporta igrajući novcem kojim “kuća časti”.

Potrebno je samo da se registrujete na meridianbet.rs preko sajta ili mobilne aplikacije i bonus keš će se odmah naći na vašem nalogu.

Ali, to nije sve… Meridian kada časti onda je to “široko” – apsolutno svako ko danas uplati depozit na online nalog dobija dodatnih 10% bonusa za online kladjenje.

BLACK FRIDAY i Meridian – savršena kombinacija koja donosi BONUS NA SVAKI DEPOZIT!

U promociji mogu učestvovati svi igrači registrovani na meridianbet.rs sajtu ili aplikaciji. Maksimalni iznos bonusa koji možete ostvariti putem ove promocije je 1.000 RSD, a minimalni 50 RSD.

Bonusi su ovog petka zagarantovani svima!

Iskoristite NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI i sastavite dobitnu kombinaciju za vikend tiket!

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU – Od sada vaš dobitni tiket odigran na bilo kom uplatnom mestu možete isplatiti na online nalog! Potrebno je da u odgovarajuće polje unesete ID dobitnog tiketa, a nakon toga ispravan šestocifreni kod za isplatu koji se nalazi na tiketu. Dobitak istog trenutka prelazi na vaš online račun i možete ga koristiti za odigravanje daljih opklada bez odlaska na uplatno mesto.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Partizan počeo meč protestom, Olajinka sa dva gola obradovao “Delije” (VIDEO)

Večiti derbi u okviru Kupa Srbije je u prvom poluvremenu pripao Crvenoj zvezdi. Crveno-beli vode 2:0, a oba gola je...

POVEZANE OBJAVE