Trener Brage: Preko Zvezde do prvog mesta

U slučaju da je sinoć došlo do pobede Brage u meču protiv Midtjilanda, Zvezda bi imala siguran prolaz makar u plej-of za osminu finala Lige Evrope i bod u poslednjem kolu bi joj doneo prvo mesto u grupi kao i direktan plasman među 16 najboljih u ovom takmičenju.

Međutim Midtjiland je odneo pobedu u ovom meču i sve se zakomplikovalo pred poslednje kolo. Crveno-beli još uvek zavise sami od sebe i bod im je dovoljan da prođu dalje.

Braga je izgubila od Midtjilanda, a trener ovog tima Karlos Karvaljal dao je izjavu nakon meča.

To je fudbal. Greške se dešavaju. Galeno je dao sjajan gol ali onda smo napravili defanzivnu grešku. Nisam još pogledao snimak, ne znam da li je penal ali hajde da verujemo sudijama i VAR tehnologiji. Suočili smo se sa teškim rivalom jer je Midtjiland jako dobro ušao u meč. Postigli su gol u prvom minutu, ali smo uspeli da uspostavimo balans do poluvremena i da izjednačimo. U drugom poluvremenu nisam bio zadovoljan igrom, ali smo onda promenili pristup, zaigrali rizičnije i stigli do 2:2. Nažalost napravili smo grešku koja nas je koštala poraza, rekao je Karvaljal.

On je istakao da njegov tim može da reši sve u meču protiv Crvene zvezde.

Kada je meč završen, bili smo svesni da smo mogli bolje da prođemo. Ali i dalje sve držimo u svojim rukama. Treba da pobedimo Crvenu zvezdu i da osvojimo prvo mesto. Sa utakmicom na svom terenu i pred našim navijačima imamo sve šanse da prođemo dalje i da se dokopamo prvog mesta. Ne vredi gledati u prošlost jer sve zavisi od nas. Uradićemo sve što je u našoj moć, zaključio je Karvaljal.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

LALATOVIĆ PRED PARTIZAN: Igramo na njihovom terenu i oni su apsolutni favoriti

Fudbaleri Spartaka iz Subotice sutra nastavljaju takmičenje u Superligi Srbije. Nakon reprezentativne pauze, gostuju Partizanu. Imaju 4 boda manje od...

POVEZANE OBJAVE