PL: Liverpul ubedljiv, Džerard preporodio Aston Vilu (VIDEO)

U okviru 13. kola engleske Premijer lige pobede su zabeležili Liverpul i Aston Vila, dok su nerešeno odigrali Norič i Vulverhempton.

Liverpul je na Enfildu bio više nego ubedljiv protiv Sautemptona pobedivši sa 4-0.

Već u prvom poluvremenu utakmica je praktično bila rešena. Žota je doveo Redse u prednost već u 2. minutu utakmice, a istu udvostručio u 32. minutu. Samo pet minuta kasnije Tijago Alkantara je povisio na 3-0.

U prvim minutima drugog dela igre Van Dajk je postavio konačan rezultat.

Liverpul se sada nalazi na drugom mestu na tabeli sa 28 bodova, jednim manje i utakmicom manje od vodećeg Čelsija, ali i od Mančester Sitija kog su prestigli. Sautempton je na 14. poziciji sa 14 bodova.

Aston Vila ostavrila je drugu uzastopnu pobedu, nakon što je na klupu ovog tima seo legendarni Stiven Džerard. Ovog puta je savladan Kristal Palas u gostima sa 2-1.

Met Target je u 15. minutu doveo u vođstvo Vilu, sa kojom je otišla i na pauzu, a prednost je duplirao Mekgin u 86. minutu. Utešni gol za domaće postigao je Guei.

Aston Vila je sada 11.na tabeli, a Kristal Palas jedno mesto iznad, sa po 16 bodova.

A trener kog je u timu sa Vila Parka zamenio Džerard, Din Smit, preuzeo je Norič i takođe ih doveo u red. Oni su danas remizirali bez golova sa Vulverhemptonom, što im je treći meč bez poraza. Oni su sada na 19. mestu sa 9 bodova, dok su Vulvsi na sjajnom 6. mest sa 20 bodova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ŠPANAC IH VODI KA TITULI: Poznata sudbina Alonsa u Leverkuzenu!

Fudbaleri Bajera iz Leverkuzena nikad su bliže prvoj ikad tituli u Bundesligi. U igri su i za trofej u Ligi...

POVEZANE OBJAVE