PROCURILO! Fiorentina nemoćna, Vlahović ima tajni dogovor sa italijanskim gigantom

Supertalentovani napadač Fiorentine i reprezentacije Srbije Dušan Vlahović (21) tražena je roba na fudbalskom tržištu.

Bivši igrač Partizana ove sezone briljira u dresu italijanskog prvoligaša i uz Ćira Imobilea je prvi strelac Serije A sa 10 postignutih golova, pa ne čudi što su ga kao svoje sledeće pojačanje naciljali giganti poput Juventusa, Arsenala, Totenhema, Mančester junajteda, Atletiko Madrida, pa i novopečenog bogataša Njukastla…

Skaj Sport Italija tvrdi da su čelnici Fiorentine odlučili prodati Vlahovića za najmanje 70 miliona evra ovog januara, što je sasvim logično jer je napadač odbio produžiti ugovor koji vredi do kraja iduće sezone.

Juventus je nudio 50 milona evra, što je manje od onoga što potražuje Fiorentina, ali svejedno ‘Viola’ radije želi svoju devetku prodati nekom stranom klubu.

Skaj tvrdi da Vlahović ima tajni dogovor s nekim od klubova, ali da je to, uprkos svim negodovanjima Fiorentine i njenih navijača, upravo Juventus.

Smatra se da će u januaru ‘Stara dama’ učiniti sve da pojača svoj napad srpskim internacionalcem i da je upravo Juventus taj “tajni klub” s kojim Vlahović navodno već ima tajni dogovor.

Sada se čeka još samo da Fiorentina pokaže zeleno svetlo, iako nema previše izbora u ovoj situaciji.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Švjontek u finalu turnira u Madridu

Teniserka iz Poljske Iga Švjontek plasirala se u finale Mastersa u Madridu. Ona je slavila ubedljivo sa 6:1, 6:3...

POVEZANE OBJAVE