SKANDAL U SRPSKOM FUDBALU: Član IO FSS upadao u sudijsku svlačionicu

U sredu je odigran meč Radnik – TSC koji su domaćini rešili u svoju korist 2:1.

Međutim, meč će ostiti upamćen po velikom skandalu koji se desio na poluvremenu tog meča.

Direktor takmičenja u Superligi Aleksandar Pivić, na osnovu izveštaja arbitara, podneo je juče disciplinsku prijavu protiv Novice Tončeva, predsednika Regiona Istočna Srbija i člana Izvršnog odbora FSS, kao i protiv Stanislava Tončeva, predsednika Radnika, zbog ulaska u sudijsku svlačionicu u poluvremenu utakmice, prenosi Sportski žurnal.

Sporna je bila situacija u kojoj je sudija Trifković pokazao crveni karton Urošu Milovanoviću zbog starta sa dve noge na igraču gostiju Tomanoviću. To se desilo u 23. minutu meča.

Po završetku prvog poluvremena, sudija iz VAR sobe Momčilo Marković uspostavio je vezu sa arbitrom Dejanom Trifkovićem i rekao mu da je ispravno postupio prilikom izricanja opomena, a u istom trenutku u sudijsku svlačionicu ušli su Stanislav Tončev, predsednik Radnika i njegov otac Novica Tončev, predsednik Regiona Istočna Srbija i član IO FSS.

NJihovu raspravu sa arbitrom slušali su i svi koji su u tom trenutku bili u VAR sobi u Staroj Pazovi jer su imali otvorenu vezu sa glavnim sudijom Dejanom Trifkovićem.

Sudije su izveštaj sa utakmice dostavili Dejanu Filipoviću, predsedniku Sudijske komisije i Aleksandru Piviću, direktoru takmičenja i detaljno opisale sve što se dešavalo u Surdulici, a pošto se kompletna komunikacija sa VAR sobom snima, disciplinskim organima FSS prosleđen je i audio snimak iz Stare Pazove.

Za ulazak u sudijsku svlačionicu zaprećena je visoka kazna od 6 meseci do dve godine isključenja iz fudbala.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE