STANKOVIĆ PRED SPARTAK O LE : Ko misli da smo imali laku grupu ne treba da gleda fudbal

Dejan Stanković govorio je na konferenciji za medije pred sutrašnju utakmicu sa Spartakom iz Subotice na stadionu Rajko Mitić (14.25), u okviru 18. kola Superlige Srbije, o očekivanjima pred iskušenja u domaćem prvenstvu pred kraj polusezone, kao i o Ligi Evrope.

Stanković je otkrio na kog neće moći da računa u sutrašnjem meču.

Brzo idu utakmice, malo vremena za odmor. Navikli smo već na pritisak, moranje, temperature, povrede. Sigurno neće biti Nikolića, Živkovića koji ima istegnuće mišića, Dionija i Bakajoka. Videću u kakvom su stanju ostali posle večerašnjeg treninga, otkrio je trener crveno-belih.

Ipk, kaže da je sve lakše nakon pobede nad Ludogorecom u Ligi Evrope.

Pobede su penicilin za sve. Imali smo utakmica gde smo gubili u Evropi, pa smo se vraćali jači. Drugačije su utakmice u Evropi i prvenstvu, bitno nam je da smo se dobro odmorili. Imaćemo fokus, igramo dve utakmice kod kuće, očekujemo šest bodova, da se približavamo kraju polusezone… Ne znam da li bismo igrali drugačije protiv Ludogoreca da je tu bio Rodić. Kada treba da se izađe na teren, bavim se igračima koje imam. Momci su to zaslužili. Pokazali su da se sa njima može sve, poručio je Stanković.

Izneo je i očekivanja pred sutrašnju utakmicu.

Oni su krenuli korektno, imali posle pad sa Buvačom. Vratili su trenera koji odlično poznaje klub i grad. Očekujem da budu kompletni, voleo bih da budu kompletni. Da odigramo dobru i jaku utakmicu. Sa njima je uvek bilo zanimljivo, ocenio je Stanković.

Izneo je i stav o grupi Lige Evrope u kojoj igra njegom tim.

Kako god da se završi, ozbiljno smo odigrali grupu. Mi idemo po prolaz i naš cilj. Sve zavisi od nas. Imaćemo jakog protivnika, ali smo ih imali i u Danskoj, Bugarskoj. Ko misli da smo imali lošu grupu treba da promeni sport, ili da ne gleda više fudbal. Ne dižem cenu time Crvenoj zvezdi, ali to je tako. Znao sam da će biti uravnotežena grupa i da će se sve rešavati u poslednjem kolu. Čak sam očekivao da svi budemo u igri. Svašta može da se desi. Vratićemo se uzdignute glave, jasan je bio strateg Zvezde.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Modrić u italijanskom gigantu? Ako pitate legendu, to bi bio pun pogodak!

La Gazeta delo Sport objavila je intervju sa legendarnim hrvatskim napadačem Alenom Bokšićem. Naime, jedan od klubova za koje je...

POVEZANE OBJAVE