STANOJEVIĆ: Potresla nas jedino povreda Markovića, ostalo je normalno

Pred sutrašnje gostovanje Voždovcu (16.30), trener Partizana Aleksandar Stanojević osvrnuo se i na negativan rezultat u Ligi Konferencija protiv Flore u Talinu.

On je kao jedini ozbiljniji problem istakao povredu Lazara Markovića.

Nas je najviše poremetila povreda Lazara Markovića. Situacija koja se dogodila s njim nas je dosta pomerila. Ostalo su sve normalne stvari, nema razloga da nas bilo šta drugo pomera. Imamo svoj put, znamo gde smo, šta smo, rekao je Stanojević.

On je rekao da je povreda jako ozbiljna, ali da nije još uvek poznato koliko će pauzirati.

Ima raznih prognoza, videćemo. Težak je prelom u pitanju, na više mesta. Teži slučaj sa ključnom kosti. Ako bude procenjeno da će morati operacija, nadamo se da će biti sve uspešno, izjavio je trener crno-belih.

Kad je reč o samoj utakmici, rekao je da je svaka podjednako važna.

Mi smo u Estoniji izašli na teren u najboljem mogućem sastavu u datom trenutku. Nama je svaka utakmica najvažnija, pogotovo u Evropi, jer klubu donose koeficijent, novac, a sa Florom je donosila i sigurnost pred poslednju utakmicu u grupi. Meni je trening najvažniji, a kamoli mečevi. Svaki preozbiljno shvatamo, ulazimo u njih maksimalno. Bilo je i ranije utakmice kada sam na poluvremenu menjao po trojicu igrača. Protiv Flore je izmena bila jer nismo bili dovoljno opasni, hteli smo da to promenimo, poručio je Stanojević

On je takođe potvrdio da neće ni protiv Voždovca moći da računa ni na Vujačića, Terzića i Holendera.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

REAL NAJAVIO MEČ SA ZVEZDOM: Pada li večeras rekord Evrolige?

Košarkaši Real Madrida suvereno su odigrali ovu evroligašku sezonu osvojivši prvo mesto. Večeras dočekuju Crvenu zvezdu Meridianbet. Madriđani imaju priliku...

POVEZANE OBJAVE