Sve bliži jesenjoj tituli: Partizan ubedljiv protiv Voždovca u gostima (VIDEO)

Fudbaleri Partizana savladali su ekipu Voždovca u gostima rezultatom 3:0 u okviru 18. kola Superlige Srbije

Golove za crno-bele postigli su Menig, Rikardo i Pantić.

Gosti su od samog početka nametnuli svoj ritam igre, Rikardo je prvi zapretio, a nakon toga i Menig koji je propustio veliku priliku za pogodak i vođstvo Partizana.

Voždovac je takođe zapretio ali je Partizan imao sreće nakon što je na centaršut Stanisavljevića, Milojević pogodio stativu glavom.

Partizan je prikazao bolju igru u prvom poluvremenu pa su tako crno-beli otišli na odmor sa vođstvom od 1:0. U 40. minutu Menig se iskupio za prethodne promašaje i iskoristio veliku grešku odbrane domaćih i postigao pogodak.

Crno-beli su u drugom poluvremenu zaigrali još bolje. Odmah slobodan udarac za Partizan centrirao je Jojić ali neuspešno. U 50. minutu gosti su postigli još jedan pogodak, Menig je uposlio Rikarda koji je lako savladao Prekovića.

Nastavili su gosti sa agresivnom igrom, pa je tako njihova prednost ubrzo porasla an 3:0. Ovaj put pogodak je postigao Danilo Pantić u 55. minutu.

U 73. minutu Voždovac je imao sjajnu priliku. Hajdin je pronašao Vujnovića koji je bio sam u šesnaestercu ali mu je pobegla lopta.

Do kraja nije bilo mnogo uzbuđenja, pa je tako lider Superlige Srbije, Partizan zabeležio još jednu ubedljivu pobedu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real nemilosrdan protiv Baskonije na startu plejofa, Marinković solidan (VIDEO)

Košarkaši madridskog Reala savladali su u svom Vizink centru Baskoniju sa 90-74, u prvoj utakmici četvrtfinala Evrolige. Aktuelni šampion...

POVEZANE OBJAVE