MERIDIAN DAJE NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI: Roma 2.20, Fiorentina 1.70, Liverpul 1.50

Ovog utorka nemamo Ligu šampiona, ali imamo vrhunske utakmice vanrednih kola u nacionalnim šampionatima. Serija A, Premijer liga, a u sredu i Liga 1 i La Liga… Neki bi rekli – i bolje od Lige šampiona!

Ali, da ne dužimo previše jer ovu radnu nedelju vredi ispratiti uz nekoliko tiketa, a za to imate savršene uslove.

Sportska kladionica Meridian donosi fantastičan bonus dobrodoslice od 500 RSD!

Sve što treba da uradite jeste da se registrujete na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i keš je vaš!

A, nakon prve uplate i odigranog tiketa – stiže dodatnih 100% BONUSA!

PREUZMI BONUS OD 500 RSD ZA ONLINE KLADJENJE

Sada kada znamo pravila igre, vreme je da se okrenemo fudbalu i vidimo šta nas to čeka ove nedelje i za koje utakmice su spremne najveće kvote na planeti.

FIORENTINA – SAMPDORIJA: Prvi razlog zašto pratimo i navijamo za Fiorentinu je svakako Dušan Vlahović, a ako je u Italiji išta sigurno ove sezone – to je da će srpski napadač postići gol. Nedavno je oborio rekord po broju postignuth golova u tekućoj godini i prestigao legendarnog Batistutu, a ako ćemo realno – teško da će ga Sampdorija danas zaustaviti. Fiorentina jeste u promenljivoj formi, gotovo naizmenično upisuje pobede i poraze, ali je razlika u kvalitetu u odnosu na Sampu svakako očigledna.

U Meridianu vas čeka kvota 1.70 na pobedu Fiorentine.

SALERNITANA – JUVENTUS: Šokirao je Juventus nedavnim porazom od Atalante i dodatno se udaljio od mogućnosti da se uključi u trku za šampiona Italije, a ne blista “stara dama” ni u Ligi šampiona. Svestan je toga i Masimilijano Alegri, koji je istakao da je Juve “tu gde mu je i mesto”, aludirajući na poziciju na tabeli, ali svakako – ne mogu pobeći od uloge favorita u ovom duelu. Salernitana je daleko od ozbiljnog tima, pa Juventus mora kako zna i ume da dođe do tri boda.

U Meridianu vas čeka kvota 1.40 na pobedu Juventusa.

PREUZMI BONUS OD 500 RSD ZA ONLINE KLADJENJE

EVERTON – LIVERPUL: Everton i Liverpul nam donose novi “Mersisajd derbi”, ali u vrlo nezgodnom trenutku po domaćina. Za razliku od Liverpula, koji je prava mašinerija, Everton je poslednju pobedu upisao još u septembru, a od tada je nanizao pet poraza i dva remija. S druge strane, Klopovi momci “gaze” svakoga ko im se suprotstavi i jedino što im se može zameriti jeste nedavni poraz od Vest Hema. Ipak, vratili su se “redsi” na pobednički kolosek i nema sumnje da su favorit u sutrašnjem meču.

U Meridianu vas čeka kvota 1.50 na pobedu Liverpula.

BOLONJA – ROMA: Za kraj, vratićemo se do Italije jer nas tamo očekuje još jedan zanimljiv meč. Na jednoj strani Siniša Mihajlović, a na drugoj Žoze Murnjo. Pa, to mora biti pravi fudbalski spektakl! U okviru 15. Serije A, Bolonja će sutra ugostiti Romu, a ono što sigurno želi je da nastavi u dobrom ritmu posle pobede nad Specijom. Ipak, čeka je težak zadatak. “Vučica” ne blista, ali svakako jeste favorit. Peto mesto na tabeli je za sada dovoljno, ali “Posebni” sigurno ima veće ciljeve.

U Meridianu vas čeka kvota 2.20 na pobedu Rome.

*Napomena: kvote su podložne promenama.

EKSKLUZIVNO I SAMO U MERIDIANU – Od sada vaš dobitni tiket odigran na bilo kom uplatnom mestu možete isplatiti na online nalog! Potrebno je da u odgovarajuće polje unesete ID dobitnog tiketa, a nakon toga ispravan šestocifreni kod za isplatu koji se nalazi na tiketu. Dobitak istog trenutka prelazi na vaš online račun i možete ga koristiti za odigravanje daljih opklada bez odlaska na uplatno mesto.

NOVE IGRE U MERIDIANU:

TROSTRUKA SIGURICA – Pogodi jednu od tri kombinovane igre i tvoj par je dobitan

NAPLATI PROMAŠAJ – Kladi se bez rizika! Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije

Potrebno je da: odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30. U slučaju da su sva tri para promašena dobijaš povrat uloga.

Ili da – odigraš tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50. U slučaju da su sva četiri para promašena dobijaš povrat uloga.

PREUZMI BONUS OD 500 RSD ZA ONLINE KLADJENJE

BET BUILDER – Poveži više igara u okviru jednog fudbalskog meča, a Meridian ti daje jedinstvenu kvotu na sve odabrane igre

Pravila promocije: minimalan broj selekcija je 2. Važi za sistemske tikete i Turbo Cash ne važi za tikete sa Bet Builder opkladom.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred Crvenu zvezdu: Respekt i priprema za Ligu šampiona!

Derbi meč poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg vaterpolo šampionata igra se na bazenu SC "11. april" u subotu od...

POVEZANE OBJAVE