NOVO UJEDINJENJE: Murinjo “spašava” svog miljenika iz Mančester junajteda

Čelnici Rome na insistiranje trenera Žozea Murinja pripremili su 16.5 miliona evra za fudbalera Manlester junajteda Dioga Daloa, javlja Korijere delo Sport.

Portugalski stručnjak svim silama želi dovesti 22-godišnjeg sunarodnika na Olimpiko. S druge strane, Dalo želi napustiti Old Traford i ponovo se ujediniti s Murinjom koji ga je i doveo u Mančester u leto 2018. iz Porta za 22 miliona evra.

‘Crveni đavoli’ su otvoreni za opciju pozajmice s opcijom kupovine. Roma je spremna platiti naknadu za pozajmicu od 1.5 miliona evra uz otkupnu klauzulu između 13 i 15 miliona evra, čime bi maksimalni iznos ovog posla iznosio 16.5 miliona evra. Međutim, to možda neće biti dovoljno da zadovolji Junajted.

Uprkos razočaravajućoj formi Arona Van-Bisake, Dalo je dosad nastupio u svega sedam utakmica za klub s Old Traforda. Odlazak iz Junajteda dobro bi došao talentovanom desnom beku u smislu prilike za igru, a Roma bi bila itekako pogodna destinacija za njega.

Podsećamo, Dalot je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Milanu, gde je odigrao 33 utakmice i upisao dva pogotka i tri asistencije u svim takmičenjima, ali klub sa San Sira odlučio je da ne iskoristi opciju otkupa njegovog ugovora i Portugalac se vratio u Junajted.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE