Čilić: Verujem da protiv Novaka mogu da odigram sjajan meč

Dejvis kup selekcije Srbije i Hrvatske odmeriće snage za borbu u finale ovog takmičenja u petak. Povodom ovog meča po prvi put oglasili su se i iz hrvatskog tabora.

Selektor Hrvatske Vedran Martić je rekao da će u taj meč njegovi igrači ući kao i u svaki drugi.

Danas ćemo trenirati i nadam se da će sve biti dobro. Na papiru su oni blagi favoriti, imaju Đokovića koji je broj 1 na rang listi, a i njihov drugi igrač je bolje rangiran od našeg. U paru smo mi blagi favoriti, izjavio je on.

Hrvatski teniser Marin Čilić će najvjerovatnije igrati protiv najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića.

Očekuje nas sigurno teška borba sa Srbijom. Radi se o neverovatno kvalitetnoj ekipi. Osim Novaka, imaju još tri-četiri sjajna igrača, koji su uvek jako neugodni. Ipak, daćemo sve od sebe i nadamo se pozitivnom ishodu u tom dvoboju. Rezultati u Torinu su nam drastično digli samopouzdanje, duh u reprezentaciji je veoma pozitivan. Borna Gojo je pokazao još jednom da je fenomenalan igrač za Dejvis Kup i nadam se da će pobede iz ovog takmičenja pretočiti u individualne pobjede i uspeh na ATP Turu. A Nikola i Mate su uvek spremni da odigraju odlične mečeve, kao u celoj sezoni. Ja sam odigrao odličan meč sa Sinerom, uz naravno nekoliko stvari koje nisu funkcionisale, ali verujem da to mogu da ispravim i da protiv Novaka odigram sjajan meč, izjavio je Čilić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Partizan našao zamenu za Duljaja? Ljubimac “grobara” novi trener crno-belih?

Jedan od dva najveća srpska fudbalska kluba Partizan ostao je i ove sezone bez trofeja. Čelnici Partizana doneli su...

POVEZANE OBJAVE