Selektor Srbije pred Poljsku: “Ključ uspeha agresivna i dobra odbrana”

Rukometašice Srbije svoj prvi meč na Svetskom prvenstvu u Španiji igraju u petak od 20 i 30. Prvi protivnik našim devojkama biće Poljska, drugi Kamerun, dok će treći biti Rusija.

Pred sam početak prvenstva selektor naše reprezentacije Uroš Bregar izneo je svoja očekivanja za zvanični sajt Saveza.

U Srbiji smo imali dva kontrolna meča protiv Severne Makedonije, kako bih video ko je u kakvoj takmičarskoj formi. Sinoć smo ovde u Španiji imali prvi trening. Još je pod znakom pitanja nastup Jovane Kovačević i Kristine Liščević. Uradićemo još neke kontrolne testove za njih i onda ćemo napraviti ekipu za sutrašnju utakmicu, istakao je Bregar.

Prokomentarisao je i zdravstveno stanje u našoj reprezentaciji.

Dobro je da izgledamo kao kolektiv, to je veoma bitno, a ja kao trener više volim radnu atmosferu. Svekupna atmosfera na ovim pripremama je baš pozitivna, kako i treba da izgleda i idemo sa dobrom energijom u utakmicu sa Poljskom. Njihova ekipa je visoka i krupna, trče dobro polukontre. Ono što prvenstveno treba da odigramo je dobra i agresivna odbrana i moraju da se zaustave Kobilinska i Bizdra. Bizdra je srce ekipe, motor, tako da na to moramo sutra da obratimo posebnu pažnju, kazao je on i dodao:

Mora da bude borba za svaku loptu, za svaku odbranu, važno je koliko ćemo faulova napraviti, kako precizniji da budemo u napadu i biće još puno zadataka. Mislim da nas sutra očekuje baš dobra utakmica.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Predsednik Partizana otkrio što pojačanja nisu predstavljena

Prema navodima medija Partizana "na lageru" ima osam pojačanja koji još uvek nisu zvanično predstavljeni. Predsednik klub Ostoja Mijailović je...

POVEZANE OBJAVE