UZALUD SJAJNA PARTIJA NEDOVIĆA: CSKA ubedljiv, Milutinov na korak od dabl-dabla! (VIDEO)

Košarkaši moskovskog CSKA ubedljivo su, u 13. kolu Evrolige, savladali Panatinaikos na svom parketu sa 97-77.

Pobednički tim je bio dosta bolji u šutu za tri, gde su bili na 50% uspešnosti. Srpski igrači u oba sastava su se istakli na ovom meču.

Ubrzo nakon početka utakmice ruski tim je poveo, dobio prvu četvrtinu sa +9, a (31-22), a već na poluvremenu imao zalihu od 15 poena (53-38).

Do kraja su još dodatno uvećali razliku, najviše do +23 početkom poslednje deonice, koju su održavali rutinski do kraja.

Najefikasniji igrač utakmice bio je Vajt iz Panatinaikosa sa 19 poena, na šta je dodao i 4 skoka i 2 asistencije. U pobedničkom sastavu Šved je upisao brutalni dabl-dabl sa 17 poena i 13 asistencija, dok su Antonov i Klajburn imali po 16 poena.

Odlični na ovoj utakmici u oba tabora bili su i srpski košarkaši. Nedović je uz 15 poena (10 u prvom poluvremenu), upisao i 5 sokova i asistenciju, a u timu CSKA umalo, pored Šveda, dabl-dabl nije imao i Nikola Milutinov, sa 9 poena i 13 skokova (8 u prvom poluvremenu), uz 3 asistencije pride. Nagovestio je naš centar povratak u formu nakon brojnih problema sa povredama.

CSKA je posle uvodne utakmice kola 6. na tabeli sa učinkom od 8 pobeda i 5 poraza, dok grčki tim ima samo 3 pobede uz 10 poraza, i zauzimapretposlednju poziciju.

U narednoj rundi CSKA će gostovati Žalgirisu u Kaunasu, dok će Panatinaikos u Atini dočekati Albu.

Pogledajte atraktivnu akciju dvojice, možda i najkorisnijih, igrača CSKA večeras, kada je Milutinov pokazao dominaciju u skoku, a zatim asistirao Švedu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POČEO JE SPEKTAKL: Ovako su Grobari pozdravili ljubimce pred Olimpijakos (VIDEO)

Košarkaši Partizana u ovim trenucima su počeli duel 32. kola Evrolige protiv Olimpijakosa. Crno-beli se bore za plej-in. Pirejcima meč...

POVEZANE OBJAVE