DOGOVOR JE PAO: Najskuplji golman u istoriji se seli u redove italijanskog prvoligaša

Rimski Lacio ne odustaje od dovođenja najskupljeg golmana svih vremena, Kepe Arizabalage (27).

Španac je transferom u Čelsi iz Atletik Bilbaa u leto 2018. postao najskuplji golman u istoriji. ‘Plavci’ su za njegove usluge baskijskom klubu iskeširali vrtoglavih 80 miliona evra.

Međutim, odlaskom Mauricija Sarija s klupe londonskog tima, a nakon toga dolaskom senegalskog golmana Eduarda Mendija na Stamford Bridž, Kepa je potpuno pao u drugi plan.

Već neko vreme se spekuliše o njegovom prelasku u Lacio. Rimski klub, na čijoj klupi od ove sezone sedi Sari, svim silama želi dovesti španskog čuvara mreže, ali najveći problem je predstavljala njegova godišnja plata koja premašuje 7 miliona evra i oni je nikako ne mogu pokriti.

No, nakon nekoliko meseci pregovora, nazire se svetlo na kraju tunela. Ćelsi je navodno spreman pustiti Kepu na pozajmicu u Lazio s opcijom otkupa, a čak je i pristao pokriti jedan dio njegove plate, tvrde engleski mediji.

Za očekivati je da ova pozajmica “zaživi” na leto, kad će redove Lacija napustiti 39-godišnji veteran Pepe Reina, trenutno ‘jedinica’ rimskog sastava.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pošto je Ragnik odjavio Bajern, tri kandidata u fokusu za klupu Bavaraca

Bajern Minhen će u sledećoj sezoni imati novog trenera, ali upravi kluba ne ide lako da pronađu zamenu za...

POVEZANE OBJAVE