Miha izneo mišljenje o Vlahoviću

U nedelju će u okviru 16. kola italijanske Srije A snage odmeriti Bolonja, koju trenira Siniša Mihajlović, i Fioretntina, za koju nastupaju nekoliko srpskih fudbalera, ali je u prvom planu svakako Dušan Vlahović.

Srpski trener i proslavljeni fudbaler govorio je pred meč upravo o srpskom napadaču, koji ima još jednu sjajnu sezonu i jako je tražen na fudbalskom tržištu.

Ne volim da pričam o protivničkim igračima, ali pošto je Vlahović Srbin, on hoću. Mnogo mi se sviđa, ima mnogo kvaliteta, nije ni čudo što dolazi iz Srbije, tamo se određene stvari dobijaju rođenjem. On je gladan, ljut, nikad zadovoljan. Srećan sam i zbog reprezentacije, izjavio je Mihajlović.

Ipak, iako pun lepih reči za zemljaka, tvrdi da nema straha.

Strah? Ne, to je samo fudbalska utakmica, nema razloga za strah. Mada, strah nije negativno osećanje, zato što te drži na zemlji. Probaćemo da “zaključamo” Vlahovića, iako jako dobro znamo da će to biti težak zadatak, zaključio je trener Bolonje.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE