Vest Hem slavio i protiv Čelsija! (VIDEO)

Fudbaleri Vest Hema slavili su na Olimpijskom stadionu u Londonu protiv Čelsija sa 3-2, u okviru 15. kola Premijer lige.

Iako je Čelsi dva puta vodio, i održavao inicijativu i imao više upućenih šuteva na ovom meču, fudbaleri Čekićara su čekali i dočekali svoju šansu.

Plavci su poveli golom Tijaga Silve glavom, nakon kornera koji je izveo Maunt u 28. minutu. Izjednačio je Manuel Lancini u 40. minutu iz penala, nakon faula Mendija u svom šesnaestercu.

U završnici poluvremena Čelsi je ipak vratio prednost. Maunt je, nakon asistencije, upisao i gol.

Ipak, drugi deo utakmice je pripao domaćim fudbalerima. Prvo je u 56. minutu Džerod Bouen prošao kroz odbranu i izjednačio na 2-2, a konačan rezultat postavio je Artur Masuaku. Ponovo je loše odreagovao Mendi, koji je pogrešno procenio let lopte, pa je završila u mreži, iako to možda i nije bila namera fudbalera iz Demokratske Republike Kongo.

Čelsi za sada ostaje prvi na tabeli, ali Liverpul koji zaostaje jedan bod trenutno igra svoju utakhomicu, a Mančester Siti ima utakmicu manje i, takođe, zaostaje samo bod za Plavcima.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE