BREGAR PRED KAMERUN: Utakmicu moramo shvatiti ozbiljno

Rukometašice Srbije, uspešno su počele takmičenje na Svetskom prvenstvu.

One su u prvom kolu, pobedile Poljsku, a naredni rival im je ekipa Kameruna.

Svoja očekivanja pred duel, izneo je trener naše ekipe, Uroš Bregar:

Prva utakmica, prva pobeda, veoma je bitno da smo dobro startovali na Svetskom prvenstvu, ali to moramo brzo da zaboravimo jer nas već sutra čeka ekipa Kameruna. One možda izgledaju kao autsajderi, ali su u prvom poluvremenu dobro namučile kvalitetnu ekipu Rusije. Naš zadatak je da ih shvatimo ozbiljno od prvog sekunda, da odigramo dobro u odbrani i da pokušamo da postignemo neke lake golove. – rekao je on.

Potom se osvrnuo, i na igru narednog protivnika:

Kamerun nije neka velesila svetskog rukometa, ali moramo da uđemo u utakmicu bez potcenjivanja. Nisu tako jake kao ekipa Angole, ali moramo od početka meča da ih shvatimo ozbiljno i uradimo sve što se od nas očekuje. Posebno treba obratiti pažnju na to kako ćemo mi ući u utakmicu. Najbitnije je da se fokusiramo na sebe, pa tek onda na ekipu Kameruna i ponavljam važna je naša energija i naša odbrana i shvatanje utakmice ozbiljno. – zaključio je selektor.

Meč Kameruna i Srbije, igra se večeras, od 20:20.

Foto: RSS

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POŽELEO DOBRODOŠLICU PARTIZANU: Bokan o najboljem treneru Evrope, dotakao se A licenci EL

Košarkaše Partizana nakon evroligaškog poraza od Olimpijakosa čeka novo iskušenje. Igraju derbi duel u 25. kolu ABA lige na gostovanju...

POVEZANE OBJAVE