Konačno se pojavio pravi kupac: Juventus se na oduševljenje svih u klubu rešava skupog promašaja

Velški reprezentativni veznjak Aron Ramzi (30) nakon dve i po godine provedenih u Juventusu nadomak je povratka u engleski fudb, javlja Gazetta delo Sport.

Ramzi je bio jedan od najtraženijih veznjaka u Evropi u svojoj posljednjoj sezoni u Arsenalu nakon što je pomogao londonskom klubu da dođe do finala Lige Evrope

Juventus je u borbi za njegovim potpisom morao pobediti “paklenu” konkurenciju, a na kraju je to i uspeo osiguravši velškoj zvezdi ugovor težak 7 miliona evra po sezoni.

Međutim, Ramzi nikad nije ispunio očekivanja čelnika i navijača torinskog velikana, a ‘Bianconeri’ ga se sada žele rešiti po svaku cenu.

Iako do sada nije bilo konkretnih ponuda, čini se da se za Juventus nazire svetlo na kraju tunela. Kako piše Gazeta Delo Sport, Everton je ozbiljno “zagrizao” za Ramzija.

Trener kluba s Goodison Parka Rafa Benitez nalazi se pod velikim pritiskom nakon razočaravajućih rezultata ove sezone i navodno je Ramzija označio kao prioritetno pojačanje u zimskom prelaznom roku.

Juventus bi u ovom trenutku bio i više nego sretan kad bi se rešio Ramzija i njegove ogromne plate, a ne bi bilo iznenađenje ni kad bi ga potpuno besplatno poslao u plavi deo Liverpoola.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Srbija na korak od novog predstavnika u ABA ligi posle “čuda”! (VIDEO)

Košarkaši Vojvodine plasirali su se u finale ABA 2 lige pošto su uspeli da nadoknade zaostatak od čak 18...

POVEZANE OBJAVE