SRBIJA NEMOĆNA: Olimpijski vicešampion pokazao klasu

Srbija – Rusija 22:32 (9:15)

Rukometašice Srbije, poražene su u poslednjem kolu grupne faze na SP u Španiji. Od njih je bila bolja selekcija Rusije, aktuelni vicešampion minulih OI u Tokiju. Držale su se naše devojke, čak i vodile 9:8, ali je tada serija protivnika, preokrenula čitav meč.

Tek posle četiri minuta igre, Ruskinje su prve stigle do gola, preko Iline. Radojević je u 5. minutu, iz sedmerca, postigla prvi pogodak za našu selekciju. Od tada se igralo tvrdo i neizvesno. Imale su Ruskinje i dva gola prednosti, ali su naše preokrenule, i povele u 19. minutu prvog poluvremena sa 9:8. Reprezentacija Rusije, uzvratila je odmah i izjednačila. Srbija se odlično drži protiv aktuelnog vicešampiona OI u Tokiju.

Ipak, to je kratko potrajalo. Od tada, Ruskinje prave seriju 7:0, i sa 15:9 odlaze na odmor.

Produžila je Rusija seriju na 9:0, dok je nije prekinula Stojiljković, za 17:10. Naše rukometašice, i dalje imaju zaostatak za olimpijskim vicešampionkama. Naše rukometašice, izgubile su korak, i sve su dalje od neizvesnije završnice. Ekipa Rusije, nastavila je sa dominacijom, protiv naše selekcije. U tom ritmu, završen je meč.

Najefikasnije u timu Srbije, bile su Jovana Stojiljković i Tamara Radojević sa 4 gola.

Ruskinje je predvodila Skorobogatčenko sa 4 gola.

U narednoj fazi, naše rukometašice, igraće protiv tri najbolje selekcije iz grupe A, gde su olimpijski šampion Francuska, Crna Gora, Slovenija, i Angola.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

U PROBLEMU: Srpski reprezentativac pao na doping testu!

Srpski sport zatekla je informacija u vezi sa plivačem Urošem Nikolićem. Prema saznanjima portala Sportklub, utvrđeno je da je tokom...

POVEZANE OBJAVE