Bajern poslao Barselonu u Ligu Evrope!

U okviru poslednjeg kola Lige šampiona grupe E fudbaleri Bajerna savladali su Barselonu rezultatom 3:0.

Od samog starta utakmice Bajern je preuzeo inicijativu i napadao, međutim i Barselona je imala svoje šanse koje nije iskoristila u uvodnim minutima utakmice.

“Bavarci” su imali nekolike odlične prilike i dobru igru krunisali su pogotkom u 34. minutu kada je Levandovski prošao kroz sredinu i proigrao Milera koji je postigao gol za 1:0.

Do kraja prvog poluvremena, igra Barselone se raspala pa je uskoro usledila nova kazna za katalonski klub. Pred kraj prvog poluvremena, tačnije u 43. minutu fantastičan gol postigao je Liroj Sane i udvostručio prednost Bajerna.

Napadao je Bajern u nastavku, u 64 minutu došli su do ubedljive prednosti golom Džamala Musijale. Nakon toga pokušavala je Barselona ali bez neke sjajne ideje da se približi golu Bajerna.

U 77. minutu došlo je do dvostruke izmene u ekipi Bajerna, umesto Levandovskog ušao je Tilman , dok je Silea zamenio Nianzou. Nemački tim je kontrolisao igru i u nastavku.

U 82. minutu Barselona je imala šansu, međutim uspeli su iznuditi samo korner ali ni tada nije bilo opasnosti po gol Nojera.

Do kraja utakmice nije bilo mnogo uzbuđenja, pa je rezultat ostao nepromenjen. Bajern je ostvario šestu pobedu u šest odgiranih utakmica.

Barsa prvi put od 2002. godine neće proći u nokaut fazu Lige šampiona, a Bajern će drugi put u istoriji ostvariti maksimalan učinak u grupi.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

KOŠARKAŠ MAKABIJA SIGURAN: Bili bismo u top 3 da nije počeo rat

Košarkaši Makabija poveli su sa 1:0 u plej-of seriji Evrolige protiv Panatinaikosa. Sezonu su završili ligaški na sedmom mestu, a...

POVEZANE OBJAVE