NIKAD LUĐE GRUPE LIGE ŠAMPIONA: Nema mesta kalkulacijama, večeras pada odluka

Liga šampiona je tu, a poslednje kolo grupne faze donosi mnogo uzbudljivih utakmica, kao i odgovor na pitanje – ko će u osminu finala?

Evropski velikani imaju 90 minuta da reše svoju sudbinu u elitnom takmičenju, pa će se večeras saznati ko ide dalje, a ko se seli u Ligu Evrope.

Nekima bi to došlo i kao određena vrsta utehe, pošto su u nacionalnim šampionatima u „debelom“ zaostatku, pa hajde da vidimo šta kažu tabele i kalkulacije.

Ali…  Pre toga – preuzmite POTPUNO BESPLATNO BONUS ZA ONLINE KLADJENJE jer ćemo vam pomoći i oko sastavljanja tiketa.

Juventus – Malme: Prva utakmica za večeras jeste ona između Juventusa i Malmea, a u Grupi H su stvari prilično jasne. Sa jednim bodom, Malme nema apsolutno nikakve šanse da ostane u Evropi, baš kao ni Zenit, a od ove utakmice zavisi da li će se Juventus naći na drugom ili prvom mestu. „Stara dama“ je vezala dve pobede u Seriji A i u dobrom raspoloženju dočekuje Malme, koji je pre samo nekoliko dana osvojio titulu šampiona Švedske. Veljko Birmančević je osvojio svoju prvu titulu, ali teško će protiv Juventusa. Italijani su favoriti i zato vas čeka kvota 1.20 na pobedu „Stare dame“.

PREUZMI BONUS ZA ONLINE KLADJENJE

Bajern – Barselona: Grupa E ima dve „sigurice“. Dinamo Kijev je odavno otpisan, Bajern ide u osminu finala. Ako pretpostavimo da će Benfika pobediti Dinamo, računica je jasna – i Barselona mora da pobedi Bajern da bi išla dalje. Uverili smo se već da Ćavi nema čarobni štapić, a takođe smo sigurni i u to da je Rober Levandovski silno motivisan da baš Barsu eliminiše. U prethodnom duelu, Bavarci su bili više nego sigurni – 3:0 na Kamp Nou i to im i sada daje ulogu favorita. I zato – kvota 1.70 na pobedu Bajerna.

PROMO KVOTA: Zenit – Čelsi, dvojka 1.60

Mančester junajted – Jang Bojs: „Đavoli“ imaju sve u svojim rukama. Pobeda nad autsajderom garantuje prvo mesto, šta god Viljareal uradio protiv Atalante. A, imaju i novog trenera, koji je debitovao pobedom. Ralf Rangnik je već uneo neke promene, videli smo mnogo bolju odbranu Junajteda, a ako se u napadu oslone na Kristijana Ronalda – nemaju mnogo briga u ovom duelu.

Junajted je izraziti favorit u ovom duelu, pošto Jang Bojs ima samo četiri boda u ovoj grupu, dok je Junajted na prvom mestu sa deset bodova. Kvota 1.45 je na pobedu „đavola“.

PREUZMI  500 RSD ZA ONLINE KLADJENJE

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

STIGAO NA MARAKANU: Mitrović gleda Partizan

U 173. večitom derbiju Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju Partizan. Domaćini imaju sedam bodova viška pred ovaj prvenstveni duel. Crno-beli će to...

POVEZANE OBJAVE