Bajern srušio Efes, dabl-dabl Lučića

U okviru 14. kola Evrolige košarkaši Bajerna pobedili su Efes rezultatom  83:71.

Bajern je bolje krenuo u meč i poveo, ali je Efes napravio seriju od 8:0, međutim Lučić je vezao šest poena za novo vođstvo nemačkog tima. U narednoj deonici nizale su serije obe ekipe. Prvo je Efes preko Larkina i Micića vezao sedam poena, da bi Bavarci odgovorili na drugoj strani na isti način. Domaći su na poluvremenu imali prednost od šest poena razlike.

Efes je je sredinom treće četvrtine uspeo da preokrene rezultat poenima Bobue i povede 56:55, ali je odmah stigao odgovor Hantera i Tomasa na drugoj strani.

U četvrtoj četvrtini turski tim se mučio da pronađe put do koša, dok je Bajern to radio bez problema pa tako stigao do ubedljive pobede u ovom meču.

U ekipi Bajerna najefikasniji je bio srpski košarkaš Vladimir Lučić sa 18 poena i 12 skokova, uz četiri asistencije, Rubit je upisao takođe 18, koliko i Tomas. Jaramaz je dodao devet poena.

Efes je predvodio Buboa sa 18 poena, isto toliko je imao i Larkin. Danston je dodao 13 uz pet skokova, a Micić 12, uz jedan skok i dve asistencije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ronaldo dobio Juventus na sudu

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena Kristijano Ronaldo, dobio je na sudu svoj nekadašnji klub Juventus. Juventus se tokom pandemije...

POVEZANE OBJAVE